Tak jsem vas prijel zkontrolovat o vikendu do Phy a musim uznat, ze vam mame co zavidet. Pivne proste parada.
Patek:
U Suvinky - navzdory vsem negativnim reakcim, co jsem v minulosti cetl, jsem byl zde celkem spokojen. I kdyz bych vytkl snad to, ze clovek opravdu nevi co si objednava. Cedule uvnitr opravdu nepodaji opravdove informace, a cisnice nebyla o moc schopnejsi - objednal jsem si Excelenta, v domeni ze svetlou 11°, ale pristala mi na stole polotmava 13° (mozna jsem se mel asi zeptat predem). Nasledne s Konradem 14°taky spokojen, ackoli obsluha se opet musela ujistit zda ho maji (na tabuli psan byl) :) Obe piva, ale vyborna. Prostory taky dobre - takova idealni mala hospudka.
U Slovanské lípy a Pivovarský dvůr - piva i obsluha paradni (Koutske 12 nefiltr, Dvorni 10), hlavne ta chynska desina
U Bulovky - vlezu do uplne prazdne knajpy, na kazdem stole reserve :) dal jsem Pražský Hefe-Weißier 12°, bohuzel jsem musel kvaltovat a nemel jsem moc moznost ho vychutnat ci zkusit i neco jineho. Sem se jeste hodlam nekdy vratit.
Bohemia Classic Bar - solidni bohemackej pajzlik, ale destika nadprumerna!
Sobota:
Novoměstský pivovar - pivo dobre, ale hodne neprijemna obsluha (nejen na me ale i na okoli). Prichozi hejno rusaku mi veli co nejrychleji dopit a zmizet.
Pražský most U Valšů - tady jsem byl hodne spokojen
U Bansethů - byl jsem v domneni ze piju medove 11° (coz mi nabizeli), ale na netu maji psano ze delaji medovou 12°. Takze vlastne nevim co jsem pil. Pivo bylo hodne povedene, ale sklo s nechutne zaschlou spinou za rafkem me totalne zklamalo.
Zly casy - hospudka prijemna, vyber piv tocenych i lahvovych je paradni, ceny take celkem ok. V hospode nas ale bylo celkem 5 a pul a presto jsme museli na kazde pivo dlouho cekat.
Nedele:
U Medvidku - Ochutnal jsem ten 14° special, moc mi zachutnalo. Prostory cele hospody jsou prijemne, vcetne oddeleneho "pivovaru" a pivo-kseftu. Slecna co mi prinesla pivo se ale mohla vic usmivat.
Jedová chýše - zasel jsem schvalne kvuli Prazskemu bahnu. Ve finale nevim, zda se jedna jen o jinak pojmenovany Skalak 11° nebo neco skutecne unikatniho.
Tot me putovani po pivni Praze. Chtel jsem se s vami podelit o zazitky.