• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KACIR: Bahno jsem pil, zminoval jsem ho po me nedavne pivni toulce Prahou. Zprvu jsem si nebyl jist, zda se nejedna pouze o Rohozec s jinym nazvem (to jsem jeste nevedel, ze to Rohozec skutecne vari), ale ve finale to chut melo prece jen jinou.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no nevim proc pojmenovali pivo co se vubec v praze nevari pridomkem prazske
    KACIR
    KACIR --- ---
    Hm, zajímavé dvě nové hospody ve starém stylu a nová piva v Praze - PRAŽSKÉ BAHNO a BALBÍNŮV POVOLEBNÍ LEŽÁK. Bahno vaří Rohozec pro Jedovou Chýši, Balbínův ležák vaří pan Richter na Bulovce pro restauraci U Balbínů, obě poblíž Jungmannova náměstí. Zde celá zvěst: http://www.pivniobzor.cz/clanky/2009-10-14-nove-staroprazske-restaurace/ Láká mě to zajít testnout, ale nevím nevím kdy...

KACIR
    KACIR --- ---
    INTEGER: No to nepochybně, zůstane to na půli cesty ve využitelnosti a kvalitě, ale nikdo už nic podobnýho neudělá, protože to nebude mít cenu konkurovat nevštěvovanému portálu... :-(
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    KACIR: Pocin je to zajimavy a prinosny, ale mam pocit, ze by to slo udelat lip, dostat z toho vic "mista na slunci" pro mini pivovary a hospody, ktere takovehle pivovary propaguji.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Honza Kočka a jeho Svět piva nabírá obrátky - obnovili seznam hospod s pivem menších pivovarů: http://www.hospody-pro-znalce.cz/
    KACIR
    KACIR --- ---
    Staropramen prodán investiční skupině CVC: http://www.pivnidenik.cz/clanek/4028-Staropramen-prodan/index.htm
    MXL
    MXL --- ---
    Oznameni: Navstivil jsem Pivovarsky klub na Florenci a jejich nefiltrovany Stepan 12 importovany z Jecne byl naprosto luxusni...
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    ABRAHAM: jo, presne to mne napadlo ;)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    HERRICH: nevahej a utikej tam. Predem si nezapomen oblect tricko tveho oblibeneho (mini)pivovaru a postarej se aby v reklame bylo hodne viditelne :)
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    tohle mi pred chvilkou prislo.........amateri, kdyby vedeli

Extrafilms:Tuto sobotu 17.10. natacime reklamu na GAMBRINUS v Koline. Hledame muze a zeny od 25! do 52let, mate-li zajem natacet(cca v dobe 17-22h),je nutne se dopravit do a z Kolina sami(napr.vice lidi autem), honorar je 500kc/osoba, vyplata po nataceni. Chcete-li tocit,piste sms: PRIJMENI/KOLIN. Mate-li zname,kteri by chteli take tocit, at poslou mail s fotkou a telefonem na info@extrafilms.cz.Casove dispozice a misto srazu posleme SMSkou v sobotu.Diky
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    KACIR
    KACIR --- ---
    Zdarec pscheniční !
    Tak se nám to tak v Tramwayi sešlo, že jsme si řekli, že krize nekrize nám pšenka f Tramu
    poqete ☺. Na středu 14. říjence jsme si pro vás připravili na fšechny štyry spešl pípy jen
    samou pšenici !!! Tagže poteče : klasika Primátor Weizenbier
    Herold pšenice
    Dožínkové – taky pšenka, ale gdovíodkud ☺
    a Hoegaarden witbier .
    Tak jsem zvjědaf co u vás vyhraje a poteče nejvíc ?!!!
    Navíc f tu samou příští středu pro velký úspěch zopakuje za Tramwayí Zsolty tu svojí
    maďarskouherskou tříhodinofku s klobásama, šqarkama, masíčkama a podobnýma dietníma
    pochutinama ☺. A to už je důvod přijít !!! Yen POZOR stmívá se dříf a tak Zsolty začíná už
    od 18:00 hod.
    S Aliancí P.I.V. zatím nic nového-hotového, ale pod pokličkou už to vře a bublá a tak
    doufám, že se vám už sliny sbíhají a těšíte se až bude uvařeno. Ale jak jsem již jednou psal
    nechceme nic uspěchat a tak nebudeme servírovat hlavní menu např. bez přílohy či příboru ☺.
    Zasloužíte si kompletní servis tzn. brožury na stolech, platné a funkční webofky a ve všech
    našich Aliančních výčepech Pivní listy s popisem čepovaných piv. Teprf až toto fše bude f
    kupě, tak s tím z kuchyně vyběhneme a vy budete moci informace dle libosti konzumovat.
    Toť zatím fše.
    S pozdravem:
    Českému pifku zdar !
    Jirka Bejček Stehlíček.
    První Pivní Tramway.
    Hospoda z ALIANCE P.I.V.
    KACIR
    KACIR --- ---
    VOZKA: No jo, já se nedostal už nějakej tejden do Chýše v Čimicích, natož jet až někam na Karlovarsko :-(
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Poslušně hlásím, že v Chýši někdy v poslední době vařili patnáctistupňový řezaný Rubín, znalci to asi věcí, ale já na něj včera narazil úplnou náhodou, takže kdyby na tom byl někdo stejně jako já a viděl ho i přes několik návštěv a nákupů poprvé, vyražte dokud je:).
    (a zároveň musím chválit, lepší řezané než z Chýše jsem v životě neměl a i ta jedenáctka je skvělá, i když tam jednoznačně ještě je co vylepšovat)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    JARDDOS: ještě nechutnal.. točí ho vůbec někde v praze. já miluji ježka 18ku to je mnamka
    EKG
    EKG --- ---
    Jj, jedenactku jezourka jsme chlastali ted nedavno na svatebni party. Dobre bylo ;)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Tak jsem mel moznost ochutnat strakonicke pivo Klostermann nepasterovane polotmave 13°. Točené v hospodě Na Zborvě a par lahvi primo z vydeje rovnou z pivovaru. Musim rict ze jsem si pochutnal.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    JARDDOS: ne a nedam hlavu za to,esli tam nemaj Jezka 10ku!
    JARDDOS
    JARDDOS --- ---
    MOUNTBATTEN: novej jezek11 je dobrej, chutnal nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam