ANDY_WARHOL: to je sice fakt, ale to je malá hospůdka, tam se vejde odhadem tak 30 lidí, to je jasný že se jim to v městě s necelejma 65k obyvatelema, navíc na příhodným místě poblíž centra se sídlištěm všude okolo, vyplatí. Bylo by super, kdyby začali prodávat pivo i do jinejch mosteckejch hospod, majitel o tom mluvil a pivovar by to v pohodě utáhl, ale moc nevěřim tomu že by na to došlo, protože kromě jedný hospody s Hoegaardenem nevim o _jediný_ hospodě, kde by měli něco jinýho než G, PU, Staropramen, Stellu nebo Budvar a očividně do všech chodí lidí dost. Teda, je tu jedna malá hospoda se Zlatopramenem a logem březňáka na pípě (to je vše, netočej ho) a jeden docela mizernej Irish Pub se špatně skladovaným a špatně točeným Guinessem.
Je to hezká vize a v její prospěch hovoří to, že minipivovary vznikaj pořád, ale docela se toho bojim.