• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: davam tomu 50 na 50. Mam na sobotu dve akce a jeste nevim jak mi to vyjde. Bud firemni party na chate, nebo vylet do Roznova a Kozlovic.

    Btw: pri teto diskuzi me napadl navrh na anketku. Zajimal by me kdo co pijeme (kazdy by si zatikl treba tak tri nejcastejsi znacky). Byla tu uz nejaka takova anketa?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    paráda, počkám si na tvůj report, jedu tam až první tejden srpna :))
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: Chystam se tam pristi tyden, takze pokud tam budes driv, dej vedet.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    V Brne je to stejny. Vsude Starobrno a Gecko. Tak tam nelezu a chodim do hospod kam jdu na pivo. Problem neni v tom, ze v tech hospodach je chemicka produkce, ale v tom, ze to vsichni vesele pijou, neznaji nic jineho a presto tvrdi, ze jsou to nejlepsi piva na svete. Pak si jednou daji neco jineho nez co znaji a maji na kazdem rohu a jsou hrozne mile prekvapeni nebo ohromeni. Nekolik takovych pripadu znam osobne.
    A hodne lidi naopak ty male pivovary povazuje za neco nedobreho. Slisi o pive Primator, reknou si ze to zni jako Klasik a zavrhnou to. Jsou holt krasne masirovani reklamou a bohuzel i v tech mistech, kde jsou regionalni pivovary lide chlemtaji euromoky. Prikladem muze byt treba Vyskov, kde tech hospod s nim na Vyskovsku vyrazne klesl. Mam pocit, ze nekdo psal i neco podobneho o Rakovniku.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    to se nestane, staráč se o propagaci stará a jejich hospody sou jasný už zvenku :)))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    DEMONOFANARCHY: ale prd, v praze už je tolik hospod kde točej všechnomožný a je jich čimdál víc, včera byl kámoš na folče, měli dudáka a krále šumavy například
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    DEMONOFANARCHY: Vole, stezuj si na Prahu.. :D Tam sezenes co chces. Tady nesezenes ani lahvace.

    Ad Lobkowitz) Nevim, mel jsem ho tady asi ve 3 hospodach nezavisle na sobe a kdokoliv si ho dal, tak si sel za chvili objednat jine pivo. Ja se priznam, ze jsem ho taky nikdy nedopil.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    http://pivni.info/minipivovary/782-roznovske-pivo-slavnostni-otevreni-tak-jak-jsem-jej-vnimal.html byl jste někdo po tomhle reportu v rožnově? chtěl bych se tam stavit na dovolený, tak jestli už to má cenu
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    DEMONOFANARCHY: Ja napriklad ziju ve Varech, kde krome velkych znacek muzes dostat jen Chysske pivo kolisave kvality, Rychtare 10°, Lobkowitz 12° a Platan 14°, a predrazenej Chodovar v armenske restauraci. Chysku, Rychtare uz nemuzu ani videt. Lobkowitz je hnus sam o sobe, Platan si dam obcas a 50,-- za Chodovar fakt davat nebudu.

    A myslim, ze ve spouste dalsich mest bude situace podobna.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    DEMONOFANARCHY: jasný, ale spousta lidí bydlí v různejch řitích, kde maj jen dve hospody a v jedný točej staráč a v druhý krušky, a než aby seděli doma u lachouta, tak holt dou za lojzou a frantou na ten staráč
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    KACIR: KACIR: Protoze jsou na to zvykli a ve spouste mest bez vlastniho maleho pivovaru ani nic jineho, nez patoky z chemicek nesezenes.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Pivo "českýho typu" možná nejlíp uměj Češi, ale proč většina Čechů pije pochybný patoky z chemiček?
    FESTER
    FESTER --- ---
    KINGFISHER: nejlepsi piva ze maj ??? cesi ??? typicka ceska namyslenost o pive...

    ohledne cizi zeme... tydle kecy ti nezeru... navykladej cizincovi ze zijes napr v belgii a hnet ti zacne vychvalovat belgicky piva... ze jsou nejlepsi... navykladej mu odkudkoliv ses a byde ti chvalit... takze s takovou ptakovinou na me nelez...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KINGFISHER: Spise souhlasim s vyrokem Romana Holoubka: "Neexistuje nejlepší pivo (ani české ani světové), je jen velké množství výborných, ale také špatných, skvělých, nebo i těžko pitelných piv. Ale nedá se říci o žádném, že je nejlepší."
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ale beru tě s nadhledem, protože nejsi čech a chybí ti prostě ten českej pivní patriotismus...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    FESTER: to zní dost německy ;-)))

    FESTER: mainstreamový piva ano... všechno jsou to děsný patoky...

    češi nemaj vynikající piva, češi maj nejlepší piva...

    každej čech tady v irsku fňuká jak mu český piva chyběj a to si nedělám srandu. každej českej pivař, když odjede od svýho oblíbenýho moku kterej pije léta a pak přejde na ty všelijaký patoky co jsou tady k dostání tak mu ten českej půllitr prostě chybí.. to je přirozená reakce a měl bys vidět výrazy mejch kamarádů-pivařů, když přijedou z čech... na jednu stranu spokojenost, že si konečně dali pořádný pivo a na druhou stranu smutek, že budou zase odkázaný na ty všechny močky tady...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    FESTER: Ja bych je treba rad vyzkousel, ale do Ameru holt nepojedu. A na nasem trhu po nich poptavka neni, takze je ani nikdo dovazet nebude. Skoda, verim, ze dost jich bude stat minimalne za ochutnani.
    FESTER
    FESTER --- ---
    k cemu ti to bude platny ???

    Gordon Biersch, Anchor steam, Fat Tire...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FESTER:

    Tak nahod nejaky dobry pivo z jůesej.
    FESTER
    FESTER --- ---
    KINGFISHER: amici maji blby piva ???? jiste. podle tvych predstav je maji... pokud znas jenom ten tvuj slavnej miller a nebo bud...

    tak. jako cesi maji jenim "vynikacici" piva podle tvych predstav jak zde fnukas co ti chybi...

    jestli neco nema. cenu tak tvoje zvasty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam