Tak jsem si na konci ledna šmikl další pivní výlet, tentokráte se základnou v Benešově, odkud jsme obráželi hlavně novinky na našem pivním trhu. Zde stručný sumář:
čtvrtek
Vítek z Prčice 12° nefiltrované, Restaurační pivovar Vítek z Prčice - Sedlec-Prčice: příjemně se pilo
Vítek z Prčice bavorské 13° polotmavé, Restaurační pivovar Vítek z Prčice - Sedlec-Prčice: na první napití parádní, ale pak už mi nějak nelezlo
Třebonické pivo Bohatýr 14° světlé, Melodie - Benešov: pivo zvláštní, chutnalo sirupově :)
Rychnovská Kněžna 12° nefiltrované, Melodie - Benešov: chutné pivo, dobrá nabídka, ale ta hospoda je děsně zahulená
pátek
Magnát 12° nefiltrované, Stodola - Štiřín: příjemné, ani špatné, ani vynikající
Magnát medové 12° nefiltrované, Stodola - Štiřín: pro mě jedno z nejlepších piv celého výletu
Magnát hořký pomeranč 12° nefiltrované, Stodola - Štiřín: pro mě jedno z nejhorších piv celého výletu
U Bezoušků 10° nefiltrované, U Bezoušků - Průhonice: tak konečně jsem se sem dostal, dlouho se mi to nedařilo.. Desítka parádní
U Bezoušků Sládkova 13° polotmavé, U Bezoušků - Průhonice: další příjemný kousek, chutnal hodně rauchove
Prokop 1580 12° nefiltrované Zlý časy - Praha 4 - Nusle
Zlatá labuť 13° nefiltrované Zlý časy - Praha 4 - Nusle
Modrá Hvězda 12° nefiltrované Zlý časy - Praha 4 - Nusle
Ferdinand 11° světlé, Na Knížecí - Benešov: no, po celém tom dni vůbec nechutnalo
sobota
Berounský medvěd 11° nefiltrované, Šalanda - Pivovar Berounský medvěd - Beroun: parádní podnik a parádní ceny
Berounský medvěd 14° polotmavé, Šalanda - Pivovar Berounský medvěd - Beroun: piva mi přišla průměrná, ale ve vlaku jsem měl ještě PETku 11 a ta byla famózní, lepší jak točené
MMX 11° nefiltrované, Pivovar MMX - Lety u Dobřichovic
MMX 12° nefiltrované, Pivovar MMX - Lety u Dobřichovic: obě piva průměrná, dvanda mi chutnala o něco více, zvláštní projekt
Ferdinand 11° světlé, Ferdinanda - Praha 1
Labuť 12° nefiltrované, Labuť - Litoměřice: hodně "perlivé" pivo
Labuť 12° polotmavé, Labuť - Litoměřice: ani tady nejsem nikterak spokojen
Rychtář 12° nefiltrované, U Kozlů - Říčany: hodně zbytečné pivo, nucená zastávka kvůli ČD
nedele
Kočka 12° nefiltrované, U Dvou koček - Praha 1: mile mě to překvapilo, po všech těch "pomluvách", hodně chutnalo
U Medvídků 1466 14° nefiltrované, Minipivovar U Medvídků - Praha 1: toto snad ani zklamat nemůže!