• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    PRASOPES
    PRASOPES --- ---
    ABRAHAM: Já měl taky jedno, rozhodně ho nehodnotím nijak kladně. Je to sice takový pěkný zpestření, ale chuťově mě to nijak neoslnilo, spíš naopak.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KACIR: Ja jsem spokojen. Vcera jsem 3 kousky lupl. Doporucuju, pak muzem spolecne zhodnotit.

    Klasicka adresa: http://www.peprovepivo.cz
    KACIR
    KACIR --- ---
    BOTA01: To je nadějný, v Březně ještě nezapomněli vařit pivo...
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Když jsem před pár lety v Tramu ochutnal pepřovýho Opata poprvé, byl jsem téměř nadšen... O pepři z Března čtu prvně... Grand - souhlas, taky nezaujal.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ABRAHAM: já měl akorát pepřovej opat a ten mě dost neoslovil, včera sem zkusil jihlavskej grand 18 v euforii, nedoporučuju, je to jak dyby tam někdo hrcnul prcka vodky
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Zkouseli jste uz to Peprove pivo z Brezna?
    KACIR
    KACIR --- ---
    Teorie pivního pole: [ FALUCIUS @ Vědecké vtipy ]
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UMBERTO: btw: když je lahvovej, bude někdy aj točenej?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KRYSTOFF: ale v mnichově točenej je lepší :)
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    este mivaj v cechach Frantiskanera, ten je taky dobrej..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KRYSTOFF: jen tlumočim co řikal Wolfgang, pšenici moc nemusim, ale kdybych to srovnal, erdinger mi přišel lepší než maisel (oba druhy co se tu prodávaj v láhvích) ostatní bohužel neznám
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    jinak vcera na ochutnavce Belgickych piv, vynikajici hospoda, kamos belgican uplne nadsen, mimojine meli na listku 6 ze 7mi trappistickejch piv, viz http://en.wikipedia.org/wiki/Trappist_beer

    a ta hospoda je tady: http://www.känguruh-pub.at/
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    erdinger je jeden z tech nejvetsich, pochybuju ze by byl nejlepsi, z tech 100vek druhu co tam varej jsem jich vyzkousel jen nepatrny zlomek ale rek bych ze lepsi jsou napriklad:
    http://www.schneider-weisse.de/
    http://www.maisel.com/
    http://www.brauerei-weihenstephan.de/
    http://www.lammsbraeu.de/ (muj nejoblibenejsi)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    CH_IN_A: dle našeho dodavatele z německa je erdinger v pšenici v německu nejlepší, dá se koupit lahvovej v bille, ale mám pocit, že v tuzemsku se vaří někdy i lepší pšenice (matuška, velen, Richter)
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    UMBERTO: vida, diky info - na zaklade toho jsem dohledal i tu znacku
    Erdinger | Požitek z pšeničného piva | pivo Erdinger Weißbräu
    http://www.pivoerdinger.cz/clanky/pozitek-z-bileho-piva
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    CH_IN_A: Pivo uvařené z pšeničného sladu, bývá lehce nakyslé a nefiltrované. Před nástupem klasických českých spodně kvašených piv - ležáků dominovalo pšeničné pivo i na území Čech.
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    tedko jsem v rakousku pil waizbeer ale nevim co to znmena - nevite? podle me je to nejaky typ piva...pivo bylo zakalene/nefiltrovane ci co
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UMBERTO: paráda, to zajdu
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    U Slovanské lípy v Praze na Žižkově od čtvrtka rozšiřujeme nabídku lahvových piv o sortiment varnsdorfského pivovaru Kocour. Nově budete moci ochutnat višňový 12° ležák, světlý a tmavý 12° ležák Kocour, 11° weizen (pšeničné pivo), svrchně kvašené 14° pivo Kocour India Pale Ale a 13° Samurai Kocour American IPA od japonského sládka Toshima Ishiima.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam