• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    Ahoj, myslím, že jsem v ideálním klubu... chci příteli k vánocům mimo jiné objednat nebo zakoupit různé druhy pivních speciálů .... zatím mám zkušenost jen s touhle stránkou www.odddog.cz, kde ale máme už hodně piv vyzkoušených. Neznáte něco podobného? Cenová hladina, kde se chci pohybovat je 0 - 150 korun za láhev, víc ne, i kdyby bylo sebelepší :D

    Můžou to být jakákoli světlá piva, která nejsou obvykle k mání v marketech.

    Předem moc díky.
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    steinbier jsem nedavno koupil lahvovej od bavorskyho pivovaru Leikeim, meli i weissbier, dosti zajimavy pivo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: ten štajnbýr tam vařili v rámci vykulení, technologie fakt zajmavá
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Ach jo... Předevčírem jsem dobral antibiotika, takže jsem (jako vždycky když je musim brát) měl po tom tejdnu měl hroznou chuť na pivo, jdu v Brně na Václavský okolo neznámý hospody, koukám že tam točej Dudáka, tak jsme s kamarádem vešli a poručili si jednoho kvasnicovýho. Pěkná barva, slušná hořká chuť, a v půlce si kamarád všimnul, že mi tam něco plave. Nějakej kal a usazeninu v kvasnicovým pivu čekám, i když spíš v lahvovým, ale tohle byl třícentimetrovej prapor něčeho nechutnýho co plaval pod hladinou. Tak už zas chuť na pivo nemám.
    NOIK
    NOIK --- ---
    NOIK: tak divergátor naprosto luxusní-hodně nachmelenej ...měl jsem taky místní steinbier - taky fajn ale já mám prostě radši ty hořký piva
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo cenově sou zatim taky celkem slušný, desítky kolem 24-26, dvanáctka kolem 30, velen byl snad za 32. Asi si pudu ještě lehnout, nějak vidim furt šejdrem :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no bylo to tam věru pěkné, pořád ještě trochu ve výstavbě, ale už celkem jako u lidí. Na čepu žatec 10 a černá, velen, kout 10 nefiltr 12 filtr a do koncovky narazili i 12 nefiltr. Kuchyně v podstatě jen studená (a při tom prej i zustane). půlka kuřácká, půlka nekuřácká (zatim neni jistý která bude která). no za první návštěvu dávám palečky vzhůru :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    U Kacíře??? A to je mi pěkné, ale fakt o tom nic nevím... :-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    u Kacíře? že to tu nenapsal :)) to bude asi ono, no uvidim, esli se tam dostanu, kdyžtak poreferuju, doufám, že zmiňovaná část nebude většina a k tomu jedna pípa s plží
    AXUOH
    AXUOH --- ---
    toto? je to z pivniho.infa

    Toto pondělí, tedy 7.11. 2011, oficiálně otevírá pivní šenk U Kacíře, Mánesova 1645 (Praha). Osm druhů piv (část bude pravděpodobně trvale obsazena produkty K-brewery) + točená limonáda&nealko. Hlavní pozice obsadí čmoudi, jedna místnost bude nekuřácká. Zajímavá politika jednotných cen - 24,- za výčepní piva, 28,- za ležáky a to samé za speciály (z čehož usuzuji, že piva budou "pouze" česká).
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: sakra a já tam zrovna nejedu.
    nevíte někdo co je v mánesce místo mukafe vedle rybynaruby? prej je tam nějakej pivní klub, asi se tam neska stavim
    NOIK
    NOIK --- ---
    právě jsem dopil vyškovskýho generála - parádní!

    ..jinak nedávno jsem byl po docela dlouhý době v meetfactory a mile mě překvapilo že na předním baru měli matuškovýho raptora kterej je prostě geniální

    ..a zítra v černokosteleckém pivováru bude připravená místní várka jedenáctky devirgátora!
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    jinak kdybyste nekdy prestupovali v Berline na Hauptbahnhofu tak se tam mezi tema vsema fastfoodama skryva velmi pekna pivovarecna hospudka, varej akorat psenici ale moc dobrou!
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    v praze na Zahradaku vyrost obchod s ruskejma potravinama, zkusil jsem petrohradskou Baltiku psenicnou a je velmi chutna...
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    privez jsem si petku od http://www.vitekzprcice.cz/index.php?page=sekce&id=5 a musim pochvalit, byla to polotmava 13, hmmm skoda ze jen jednu.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Opsáno odjinud, otestujte:

    V Praze v Karlíně (Vítkova ulice, vedle hotelu Alwyn) nedávno otevřený malý pivní bar Fošna. V nabídce je v Praze jinak celkem vzácné točené pivo z Nymburka - standardně Francinův ležák, tmavá 11, Bogan a Něžný Barbar, teď právě alternuje sváteční speciál a brzy snad bude i nefiltrovaná verze dvanáctky.
    Mě však nejvíc zaujal "doplněk" k Postřižinskému, domácí "kvasnicové" pivo Děvče z Chotěšova, plné chuti, hořké, dobré. Všechna piva za 29 Kč. Příjemný "surový" interier - ano, fošny, dřevo a taky funkční krbová kamna, na kterých se dají opéct buřty nebo ohřát kus uzeného. Voňavé, nekuřácké. Otevřeno v prac. dnech od 15:00.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jsem se stavil v kácově zase cca po roce, maj tam už i distribuční centrum a litrovky 12 nefiltr v pet za 29, paráda :)
    SUNY
    SUNY --- ---
    ty internety ale občas taky trochu kecají! :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    Rusové vařili tři roky 'značkové' české pivo - m.lidovky.cz
    http://m.lidovky.cz/clanek.A111018_203927_ln-zajimavosti_kim.iln
    Ty internety maj občas něco do sebe... :-)
    KEJML
    KEJML --- ---
    X_RATED_IDIOT: To zní skoro jako tohle :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam