• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Schlappeseppel Weissbier - Weißbier der Brauerei Schlappeseppel GmbH
    http://www.schlappeseppel.de/en/beer/weissbier.php



    VOZKA
    VOZKA --- ---
    LUCKAZ: Jen bacha, ber fakt to konkrétní, kvalita se u různých druhů dost liší, třeba Stout je dost hrůza a jedna důvěryhodná pivní známá nedávno nadávala ještě na něco (kéž bych si tak vzpomněl). Ale třeba IPA mi chutnalo :)
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    SHAGA: Díky za tipy :) tenhle týden se to vypravím sehnat :) Matuška je jistej, od Kocoura jsem taky něco chtěla, protože jsme měli nějaká piva z Apetit pikniku a byla moc dobrá, tak vyzkouším konkrétně tohle :)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    LUCKAZ: Pivní Rozmanitost. Je levnější než pivotéka u zlých časů, o dost.

    A co se týče tipů na pivo: cokoliv od Matušky, Sumečka a Quarterbacka od Kocoura, Pale Ale od Antoše, z českejch. V rozmanitosti mívaj Fuller's věci, cokoliv. Brewdog jistě znáš z odddogu.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: Tak nějak :)) díky moc ....
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    LUCKAZ: výroba adventního kalendáře? chvályhodné :) doporučil bych asi ještě pivní rozmanitost v husitský a třeba vyškovský pivo
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    HAUSNUMERO: Víš jak, já pivo moc nepiju, přítel ho rád, takže jsem za všechny tipy ráda ;) Chci jich zhruba dvacet ...
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    LUCKAZ: Ja ti muzu doporucit co chutna me, ale jestli to bude chutnat tobe?? Zkus treba kout, chotebor 12, rohozec10,11,12, tambor12, krakonos11, 12, poutnik 12, opat extrachmeleny.. kdyz jsem jeste nevedel co si brat, tak jsem chodil s basou po skladu a od kazdeho piva si tam dal jedno a pak testoval.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    HAUSNUMERO: Díky za tip .... btw nějaké ozkoušené světlé, co bys mi doporučil? ;)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    LUCKAZ: na synkaci je pivkupectvi vedle hospody zly casy nebo v Holesovicich Pivni galerie a nebo sklad v Liblicich cca 30km od prahy
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    HAUSNUMERO: V Praze a okolí jsem schopná si pro to zajet, v Hradci by mi to přátelé určitě vyzvedli a poslali. Jinak přes net ;)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    LUCKAZ: a potrebujes to koupit pres net a nebo jsi schopna zajet si prot to i sama?
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    Ahoj, myslím, že jsem v ideálním klubu... chci příteli k vánocům mimo jiné objednat nebo zakoupit různé druhy pivních speciálů .... zatím mám zkušenost jen s touhle stránkou www.odddog.cz, kde ale máme už hodně piv vyzkoušených. Neznáte něco podobného? Cenová hladina, kde se chci pohybovat je 0 - 150 korun za láhev, víc ne, i kdyby bylo sebelepší :D

    Můžou to být jakákoli světlá piva, která nejsou obvykle k mání v marketech.

    Předem moc díky.
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    steinbier jsem nedavno koupil lahvovej od bavorskyho pivovaru Leikeim, meli i weissbier, dosti zajimavy pivo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: ten štajnbýr tam vařili v rámci vykulení, technologie fakt zajmavá
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Ach jo... Předevčírem jsem dobral antibiotika, takže jsem (jako vždycky když je musim brát) měl po tom tejdnu měl hroznou chuť na pivo, jdu v Brně na Václavský okolo neznámý hospody, koukám že tam točej Dudáka, tak jsme s kamarádem vešli a poručili si jednoho kvasnicovýho. Pěkná barva, slušná hořká chuť, a v půlce si kamarád všimnul, že mi tam něco plave. Nějakej kal a usazeninu v kvasnicovým pivu čekám, i když spíš v lahvovým, ale tohle byl třícentimetrovej prapor něčeho nechutnýho co plaval pod hladinou. Tak už zas chuť na pivo nemám.
    NOIK
    NOIK --- ---
    NOIK: tak divergátor naprosto luxusní-hodně nachmelenej ...měl jsem taky místní steinbier - taky fajn ale já mám prostě radši ty hořký piva
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo cenově sou zatim taky celkem slušný, desítky kolem 24-26, dvanáctka kolem 30, velen byl snad za 32. Asi si pudu ještě lehnout, nějak vidim furt šejdrem :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no bylo to tam věru pěkné, pořád ještě trochu ve výstavbě, ale už celkem jako u lidí. Na čepu žatec 10 a černá, velen, kout 10 nefiltr 12 filtr a do koncovky narazili i 12 nefiltr. Kuchyně v podstatě jen studená (a při tom prej i zustane). půlka kuřácká, půlka nekuřácká (zatim neni jistý která bude která). no za první návštěvu dávám palečky vzhůru :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    U Kacíře??? A to je mi pěkné, ale fakt o tom nic nevím... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam