• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KACIR: hele nevim, mozna se mi to stalo, ale ze by to byl nejaky trvaly jev, to sem si teda nevsimnul.
    KACIR
    KACIR --- ---
    ANDY_WARHOL: Náhoda to teda nebyla, byl jsem tam několikrát na skok na jedno, ale je možný, že ke štamgastům si to nedovolej...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    uz sem tam dlouho nebyl, tak rok minimalne, protoze ziju v nemecku, takze ted do hospody nechodim pro zmenu vubec, mlsam doma ruzna psenicna piva, kterych je tu pozehnane.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KACIR: nevsim sem si nikdy, ze bych dostal podmiraka, takze to mozna byla nahoda, ja tam byl jednu dobu dost stangast, takze mozna by si to ke me nedovolili.
    KACIR
    KACIR --- ---
    ANDY_WARHOL: Dávaj U sadu furt tak děsný podmíráky?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sem byl u slovabnske lipy vsehovsudy dvakrat, a teda nechapu co vas tam tak bralo. pivo kout mi nejak zvlast nechutnalo ani tam ani jinde, takze to bych nehodnotil, nicmene ten umakartovy interier, pomerne neprijemna a nezkusena obsluha (nejakej mladej studentim brigadnik, co si pamatuji naposledy, naprosto nestihal), jidlo sem si tam mam pocit nikdy nedaval, ale za me to zrovna zadnej zazrak hospoda neni, mel sem to asi 500 metru od tama co sem tam bydlel a stokrat radsi sem jel do sadu, coz sem mel z ruky, protoze nejlepsi spojeni bylo jit z olsanaku pesky, nez se slozite dostavat na jirak.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    začínám mít strach...v sobotu jsem jel večer asi deset minut před jedenáctou kolem Slovanský Lípy, že si dám jedno řezané na spaní a bylo zavřeno...snad už se nezačalo s restruktualizací...
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    byli jste teď někdo na beerfestu v mouci?
    Měl přijet Kout, těšil jsem se, ale vysrali se na to nebo co :(

    až na tragický hudební doprovod to byl fajn fesťák.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    BLEVAJZZ: nemám, mám jen služebáka a tajim že mám normální nokii abych nemusel řešit služební mrtky i o víkendu. Jestli tam podávaj řezaný se lžící na zamíchání tak to nejni uplně moje hobby, dizajn je nanic, naslouchám žízni :))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Vnitřní prostory Ounětickýho pivovaru sou zrekonstruovány. Ve všední den klid a volno. O víkundu tam bude asi nátřesk. 12° hořká jako tenkját, za 32,- * petka 1,5l za 75,- * flaška 2l za 220,-.

    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: nemáš chytrý mobil? já použil aplikaci která mi to hned vyprskla. Váíclava doporučuji a hlavně si tam dej řezaný....takhle dobře natočeného jsem ho ještě nikde nepil.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ale prd, teplý to maj v modrý ústřici. Do václava jsem chtěl, jenže jsem neměl čas hledat a ta mapa pivovarů kterou mám je z 2010 a tam václav ještě nejni, musim si taky něco šetřit na příště, takhle bych to měl do konce roku objetý všechno a pak abych objížděl výrobny salámu nebo tak něco :))
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Měl jsi jít ke Sv. Václavovi, u Moritze to maj teplý...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HYPNOGEN: jo nedbalý elegance je to plný od výčepu po hajzly :) byla to taková ta vesnická putyka kde se člověk rád ožere a pak upadne za vesnicí do pole, ovšem nejsem si jistej reakcema místních na pražáky při nějaký větší nalejvačce :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Huq, Lip a Koz bych asi seřadil jako ty...
    budovy Koz a Lip mě vůbec nezaujaly.. vypadají tak "jak se to prostě dneska dělá", hlavně "aby to bylo pjekne", což je nuda... v Huq jsem nebyl a podle toho, co píšeš (+ fotky... poznávám správně plastový ubrus?;)) zní tak, že stojí za návštěvu.. mám rád tuhle nedbalou eleganci :)
    btw. jejich medový speciál je rovněž výborný

    Mez a Mor jsem zatím nezkoušel

    ale včera jsem se stavil do Leskovce, kde se vaří Slezan (je to hrozná díra.. v areálu nějakého bývalého JZD nebo tak) - bohužel zrovna včera z tech. důvodů zavřeno :(
    Ale už jsem ho kdysi měl.. jenže v té hospodě srali na trubky, takže to musím checknout znova.

    Tak jsem se stavil do Rohova, kde vaří Rohana.. 11tku jsem měl kdysi a cajk. Teď jsem prubnul polotmavou 13tku.. nenadchla/neurazila.

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a meziříčí

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    moritz, má na náměstí před barákem vlastní velkou zahrádku což je plus

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    lipník

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    kozlovice

    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    hukvaldy

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam