byl jsem minulý týden na návštěvě v Pivní rozmanitosti.. kua ten krám je ráj! Týpek o tom uměl hezky vyprávět, pak říkal, že má naraženého Matušku (kdybych nebyl autem:/)... pak mi bylo jasné, proč mi připadal trochu nalitý... ale nedivím se mu :)
Udělal jsem tam relativně slušný nákup, tak mi k tomu přidal ješte zadara bonus jejich Easy Rider (12° APA) a tmavý Black Hawk 17° svrchně kvašené .. takovou kombinaci (tmavý svrchní) jsem měl asi poprvé v životě. Včera jsem oba prubnul a musím říct, že oba kousky bych zařadil mezi to nejlepší, co jsem kdy pil (ale je fakt, že ty svrchní chutě jsou u mě ještě dost neokoukané a nechlastám to každý den, takže možná jen neopadla jakási "fascinace" ejlem)
A když už jsem u té fascinace.. tak celý Žižkov je asi má vysněná čtvrť.. kdybych se musel někdy přestěhovat do Prahy, tak chci asi žít tam.
Šel jse i kolem té slavné Lípy.. mrzí mě, že jsem ji nazažil před tou rekonstrukcí.
Do toho ty ulice, budovy, vietnamci, důchodci.. miluju Žižkov.
Jinak tam kdesi kousek od Vodoucha se otevřel nějaký nový pivní shop, jenže když jsem tam byl, tak byl zavřený a nebyla tam ani žádní cedule a tak.. má to nějakou budoucnost?