tak trochu telegraficky: krmelín u hodže, dobrá 13 polotmavá (dost světlá), medový na mě sladký, seděli jsme venku na docela vydyzajnovaný zahrádce, sudy prej stáčí.
Skřečoňský žabák
http://www.skreconskyzabak.cz/pivo.htm je rodinnej domek, pivo se vaří jen do petek a soudků, přišli jsme v zavírací den, pán zrovna vařil, ale stejně si na nás trochu času udělal, ukázal nám technologie, natočil nám i světlou 11 a tmavou 13, světlá byla asi to nejlepší za ten den, prej za měsíc bude mít IPU.
Biovar/hobit taková palírna pro intoše, měli jsme světlou 11 quásek, kunětický hejkal 10 a polotmavou 13, nic z toho nebylo sice špatný, ale až tak nezaujalo.
Zámeckej pivovar zábřeh pikard byl dobrej, reda ALE mi nějak neutkvěl, jako ejl to moc nechutnalo, interiér byl takovej ten pjeknej pro cizince a tak.
No a cestou zpět oběd a malá desítka v kolibě pivovaru u tří králů v prostějově, interiér taky trochu přehnanej, na to, že je to zabodlý do sídliště, desítka ovšem překvapivě hořká, dvanáctku piju teď, neni špatná, ale neni moc výrazná, po domluvě stáčej i sudy, petky maj litr a dva, měli nějaký ovocný nesmysle a wajs