• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    na tu 11 bych se stavil :)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    hlavně novej nerezák týhle velikosti mi utrhne peněženku a pak mi jí narve prázdnou dořiti naštorc :(
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    hm jenže to budou spíš smalťáky a jinej aušus bojim se, nerezáky v týhle velikosti asi kdejaká bába na plotně nemá, prádelňáky sou taky pozink. Koukal sem na gastrobazary a tam maj leda fritézu, bych si v tom mohl uvařit leda MCbýr :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: na vesnici má každá druhá babča obrovský hrnce když se ještě dělali zabijačky. a nebo normálně takovýhle velký hrnec přes všechny 4 plotny normálně v gastro potřebách.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    btw nevíte kde sehnat přiměřený varný nerezový nádoby cca 30 litrů? zima se blíží a prostory zdá se budou :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no mám to tam teď blíž, tak tam zajdu, ať si spravim mínění
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: bydlim za rohem a obsluha vždy ochotna, usměvavá...tak ti nevím.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no já tam nebyl cca rok, před tím jsem tam chodil jednou za měsíc a pak mi přišlo, že začali šidit jídlo a obsluha byla na zabití, budu se tam brzy muset mrknout
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    X_RATED_IDIOT: Zacal jsem tam vic chodit az ted, kdyz to rozsirili, ale i predtim nemuzu k obsluze rict nic spatnyho.
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: já s nima mám teda jenom dobru zkušenost a to tam chodim docela často (myslim do pivovaru)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nejsem si jist, nakolik poctivej chmel vynikne zrovna u pšenice... :) už je tam aspoň lepší obsluha? bejvali tam pěkně spruzelý když museli někoho nedejbóže obsluhovat
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    SEEKER:
    X_RATED_IDIOT:

kluci neblaznete, me je fakt burt jesli vase stara raci suchy nebo cuco akolik mate kamosu nicmene prosim trosku soudnosti :)))

...posledni dobou mam nemalej zasek na psenici u Basnetu, poctivej chmel ...na psenku... !
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SEEKER: tak podle horejsku tuhle hospodu opravdu nemuzes posuzovat, protoze to hlavni je dole. samozrejme v lete zahradka, ale stejne te v urcitou hodinu ze zahradky vyzenou. takze zase skoncis dole.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera sem navštívil pivovar žlebské chvalovice http://kutilkovapalirna.cz/ objekt celkem pěknej, renovovanej, zahrádka prostorná, pro cyklisty super. Pivo maj světlou, polotmavou a tmavou 12. dal sem jedno malý světlý a ochutnal tmavý, celkem to ušlo, hořký málo (což tam i psali, že vařej méně hořký), nádech do mnichova. V petkách jsme měli i to polotmavý, ale všechny z petek mi přišly nakyslý
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SEEKER: klídek, tohohle jsem tu ještě neviděl. Asi mu došel bránik v ledničce, tak si to tu hojí :)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    IZSTVOCH: ježiš, aby ses neposral. tak jako většina klubů bych tipoval, že je to tu k diskuzi a dotazům k tématu. Jasně, moh jsem oběhat celou prahu nebo sem se moh zeptat tady, kde bych čekal dobrou radu. jestli je to tak strašně OT tak sorry a můžeš se vrátit zpátky k odborné diskuzi.
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    SEEKER: a nosis slipy nebo tzrenky? a o cem je tdle klub ? ombfg...:)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    v beerpointu mám pocit nevařej a je kuřáckej
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ANDY_WARHOL: tam dolu jsem jen tak seběh po schodech, moc sem to nezkoumal, ale tam to vypadalo docela použitelně.

X_RATED_IDIOT: dnes sme tam zašli na výtečnou polévku a easy ridera, vypadá to tam super. bohužel eště nebyl otevřenej ten spodní beer point, číšník se tvářil, že je to tam na mejdany vhodnější. Nevíte, jestli nabídka jídel a předkrmů platí i pro tu spodní část? Protože nota bene asi vede, byť je to tam přeci jen dražší (ty únětice stojej 42, desítka 32), ale zase všechno fakt kvalitní. navíc se tam nekouří, což mi dost vyhovuje, protože jsem nedávno přestal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam