• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    LAYLA
    LAYLA --- ---
    potrebuju zitra v praze sehnat obyc hladkej pullitr z masivniho skla.. a potrebovala bych jit na jisto.. nejaky napady krome makra?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HYPNOGEN: ja to jen videl nekde na internetu, jen mi to prislo zajimave. jsem rad kdyz se takove akce ujimaji.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    ANDY_WARHOL: byl jsem tam (i když i pro mě to z Ovy nebylo nejblíž)... poprvé jsem jel na pivo lodí (ze Strážnice Baťovým kanálem;))..

na to, že to byl první ročník, tak to bylo bez výraznějších zádrhelů... pivní line-up byl skvělý, hudební byl poněkud.. ehm..divný (vzhledem k prostředí a osazenstvu).. nejprv punk, pak folkrock a pak hardmetal(nebo taková nějaké blitka).

Jeden z mých favoritů (které jsem pil ten večer prvně) se staly Ratíškovice. Naopak nejvíc zklamal Bzenec, který chutnal jak mladina, kterou zapomněli dát kvasit.

Jinak teda nádherné místo!!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT: tak jedenáctka docela trhala hubu, ale celkem ušla. Prej bude od úterka v pavoukovi na novodvorský a prej snad i únětická pšenice (o který v pivovaru nebylo ani vidu ani slechu)
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    to asi byla nahoda, vzdycky to bylo nadstandartni a to ze ja jsem na servis pes.....
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    byl, pivo samozrejme dobry, ale obsluha neprijemna a to i kdyz jsme prisli v deseti lidech a bylo jasny ze si dame vic nez jedno..mozna jsme meli smulu, jinak fajn..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    byl jste někdo v těch úněticích, chystám se tam zítra tak ať vím :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    super díky moc
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Izolboxy zakoupeny, akce skončena, předání domluvíme v poště.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jak se řiká "line-up" pěknej, škoda že daleko
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Petrovské chmelobraní | Dobré jídlo a pití | Gastronaut
    http://www.gastronaut.cz/kalendar-akci/petrovske-chmelobrani-4137.html
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KACIR: za ty prachy to beru
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: KACIR: Použitelný, má díru i dole na boku...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KACIR: akorát teda jestli to má i díru na pípu z boku, tohle vypadá, že je na pípu nahoře...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KACIR: tyjo teď když jsem viděl v brodě pětilitráky poutníka, tak bych to docela chtěl
    BLEVAJZZ: super, to nevyjde ani tak draho
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KACIR
    KACIR --- ---

Objevil jsem v Reichu zajímavej izolační futrál pro 5litrový soudky - z původní ceny 20 Euro zlevněný na míň jak polovinu, případnému zájemci dovezu do Prahy za 160 korun, předání někde v metru, pište rychle, pojedu tam v sobotu ráno...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KACIR: to není špatnej nápad! :-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Použít KEG sudy? Mám za to, že z nich dělali první varnu v Ujkovicích...
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    na tu 11 bych se stavil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam