• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    GULDUR: jo no nepočítám ty packy, myslel jsem čistý lahváče. většinou se mi nechce tahat šest nebo osm kusů, ale asi to budu muset udělat .)
    NOIK
    NOIK --- ---
    no to záleží na manažerovi prodejny co tam objedná
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    MATHEW: zajimavý, nedávno jsem ta viděl Káčkovej výběr a svijáky..
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    tak nevím, nejlepší co mají v bille kam chodím já (na vodičkově) je nefiltrovanej staropramen, což je hodně tristní. už ani ty svijany tam nejsou..
    NOIK
    NOIK --- ---
    v bille si občas na chuť koupim taky nakouřenýho šviháka
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    taky sem na to koukal, dřív sem si ho kupoval, jako lahváč v bille je to jasná volba
    NOIK
    NOIK --- ---
    náhodou tenhle rychtář je dobrej kupuju ho často
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BLEVAJZZ: já ten premium docela rád, takže si tam asi skočím...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    ty jo v bille je ted pack 8 Rychtářů premium za 69 korun... vím není to nic extra...ale ucházející pivo za málo peněz.. no nekupte to
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    na paruce myci mista byla, dokonce nekery pivovary(lipnik u kteryho sem stravil vecer treba) pullitry myly
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    proto mají být na správném beerfestu mycí místa (loni jsem zažil na Svatováclavských pivních slav. mycí barely a přišlo mi to geniální).
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    hm tak to dám na košt přednost kelímku než nevymytýmu sklu (na paruce si musel mít jejich třetinku a nebylo kde vymejvat), co se tejká velkýho piva, pak samozřejmě je sklo nejvíc
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: můžeš si jí přinést na příští akci:) ..ne mně z kelímků pivo prostě nechutná, hned to zteplá-třeba v meet factory si vždycky na matušku řeknu o sklo a není s tím problém...když si vzpomenu před lety jak jsem lemtal z kelímků gambáče a krušovice a nevadilo mi to-jojo to byly časy
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak samozřejmě se tam sklo koupit dalo, matuška ho tam myslim měl, krtek určitě, ale na druhou stranu co s tim, mám si na každý akci kupovat třetinku a doma je pak syslit? u skleniček na víno je to možná něco jinýho, ale já třetinky nepoužívám a bydlim v paneláku. osobně si myslim, že je to spíš o dizajnu, než o chuti...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: ono se to občas dělá, ale chápu, že na akci, kde je pivo zadarmo, nikdo sklenici vyrábět nebude.
    NOIK
    NOIK --- ---
    ty plastový kelímky jsou otřesný...nevim proč nejde že si každej koupí za kilo sklenici s logem akce jak to bývá třeba u výstav vín
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Jenom malá "barevnost". Zleva Vítek bavorská 13°, Vítek česká 12°, dále, Vítek česká 12° a Mutějovice světlá 12°.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no akce nakonec celkem ušla, bylo to bez vstupnýho, u vchodu se nafasovala knížečka a do ní se dostávaly razítka. Zdarma si člověk mohl dát jeden vzorek z každýho pivovaru (cca 2 dcl), nebo zaplatit zamalý nebo velký pivo do kelímku. ceny za velký byly v rozpětí 30-50. přišli jsme ve tři a svatý ján už měl hotovo, vypadalo to, že si přivezl pouze jeden malej sud. Starokladno nedorazilo vůbec, krtek měl pouze kávový ležák (hustá kofilka). Nejvíc toho tam měl asi Antoš a Matuška. Vlastně musim říct, že tam nebyl pro mě vůbec žádnej objev, strávili jsme tam asi tak hodinu a mazali jsme na bulovku
    KACIR
    KACIR --- ---
    Díky X_RATED_IDIOT za tip, vypadá to zajímavě: http://chutpiva.cz/kalendar-akci/pivni-slavnosti-leta-s-penou/
    (Jen mi hodně kalí radost, že jdu na noční...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam