• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já včera teda navštívil ten sad a někdo kurva neumí, tak podivný únětice jsem dlouho neměl a nemyslim, že by to bylo pivem, piju je minimálně jednou tejdně. Buď nás obložili, nebo nevim, to pivo bylo sladký a nedobrý
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    od pocatku tydne navsteva ukrainy a lvovsky bily lev - skvele psenicne pivo!
    kuci na ukraine kurva umej
    KEJML
    KEJML --- ---
    ADMIX: Ou, tak to mne velmi mrzí
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Dneska jsem byl v Marks and Spencer v Paladiu a maj tam skorozadarmo ten bodlákovej scottish ale, z 89 zlevnili na 22, na půlitr víc než dobrá cena. Asi to můžou prodávat jen do konce srpna, ale trvanlivost to přitom má do konce září. Tak jsem hned tři čapnul.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    06.12.2011 - Pro neúměrné navýšení nájmu hospoda před pár týdny ukončila svoji činnost a nový nájemce z ní buduje jakousi hernu či co...

:(
    KEJML
    KEJML --- ---
    ADMIX: Baronka v Zelený :) Mívaj tam dobrý piva, ale dlouho jsem tam nebyl
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kamoska mi zminila nejakou hospodu ve sklepe, kde si clovek objednava starym telefonem, kterej je na kazdym stole ... prej je to nekde z dejvicky smerem na suchdol, je tu nejakej znalec prazskejch hospod? :D
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Čo bolo to bolo, terazky som Úněticom, Kútom bodaj i Pútnikom!
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Jó, když jsem bydlel v Šalingradě na koleji, to měli naproti v bille jinej výběr, celkem pravidelně (i když ne furt) mívali i Kvasary od Černý hory.
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    GULDUR: jo no nepočítám ty packy, myslel jsem čistý lahváče. většinou se mi nechce tahat šest nebo osm kusů, ale asi to budu muset udělat .)
    NOIK
    NOIK --- ---
    no to záleží na manažerovi prodejny co tam objedná
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    MATHEW: zajimavý, nedávno jsem ta viděl Káčkovej výběr a svijáky..
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    tak nevím, nejlepší co mají v bille kam chodím já (na vodičkově) je nefiltrovanej staropramen, což je hodně tristní. už ani ty svijany tam nejsou..
    NOIK
    NOIK --- ---
    v bille si občas na chuť koupim taky nakouřenýho šviháka
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    taky sem na to koukal, dřív sem si ho kupoval, jako lahváč v bille je to jasná volba
    NOIK
    NOIK --- ---
    náhodou tenhle rychtář je dobrej kupuju ho často
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BLEVAJZZ: já ten premium docela rád, takže si tam asi skočím...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    ty jo v bille je ted pack 8 Rychtářů premium za 69 korun... vím není to nic extra...ale ucházející pivo za málo peněz.. no nekupte to
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    na paruce myci mista byla, dokonce nekery pivovary(lipnik u kteryho sem stravil vecer treba) pullitry myly
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    proto mají být na správném beerfestu mycí místa (loni jsem zažil na Svatováclavských pivních slav. mycí barely a přišlo mi to geniální).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam