• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    copak o to, ja bych na pivo sel, ale do prahy se dostanu jen malokdy, a predpokladam ze admix 550 km za mnou nepojede. i kdyz mohla by ho zlakat chut otestovat nejaky echt deutsches Weizen
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ADMIX: to je marný, tady nikdo pivo nepije, půlka jsou jen virtuální existence a druhá půlka jsou hipsterský vysokoškolačky, co pijou čaj a nejedi maso. Do týhle debaty přispívaj jen proto, že pivo je momentálně trendy a je baví si hrát na strašně drsný chlapy a nadto pivaře. Jediný potvrzený existence jsem já a HERRICH s KACIRem, protože ty sem viděl naživo :)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VOJTA01: diky moc, nastesti mam nyxdroida a ctu si nyx i kdyz sem na cestach, takze sem si to precetl vcas a dotycnou hospodu navstivil
    pivo mi moc chutnalo. ale hospoda byla takova smutna prazdna, jeste se tam neuvykli chodit hoste, tak doufam ze se to brzy zmeni.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Píšu sérii článků o nočnim životě na Žižkově (a Vinohradech, zkrátka Praha 2 a 3) a jeden report bych rád věnoval hospodám a chci se zaměřit na místa, kde točej menší pivovary, míň obvyklý piva atp. Uvítám jakýkoli tipy, nejlépe, má-li to místo svou atmosféru. Nechci tu zas zaplevelovat diskuzi, ale když vás cokoli méně známého/opomíjeného napadne, hoďte mi to do pošty. dík.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: Praha ofc.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Neporadate tady nejaky krouzky anonymnich alkoholiku? Po vic nez tejdnu mam hroznou chut na pivo, ale nemuzu doslova nikoho uhnat :D A druhak bych rad spojil prijemne s prijemnym a trochu se kulturne vzdelal, co se tyce nejakych lepsich piv :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    X_RATED_IDIOT:
    kacov je zajimavej ale moc mi nechutna
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    Blok za viaduktem je celkem nově Fošna, nekuřácká hospoda s dřevěným interiérem, postřižinským pivem a domácími kvasnicemi pana majitele.
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Už je asi pozdě, ale snad pro příště - kousek od zastávky U Památníku je nově otevřená restaurace U Krkouna, Orebitská 3. Točej tam Dálky.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak teda asi pudeme na proti na plzen, nic lepsiho v okoli nenajdu a do sadu se mi nechce tak daleko, budu odjizdet z florence nocnim busem a nez se solichat po praze, to radsi vyuziju kazdou volnou chvilku popijenim :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no a jinak maj všude okolo ten vypimpované šmakovné škopek zesplzně :) nebo do rozmanitosti na stojáka
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    sad je zase ee pro mě
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a nebo kousek níž pod merendou je snad nějaká hospoda, kde maj mít kácov, ještě jsem na ní ale nenarazil ( http://www.beerborec.cz/page.php?page=hosp_detail&pub_id=21192 )
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    lipa jeste horsi, navic je to uz dost daleko, to rovnou muzu jit do sadu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    merenda se mi nelibi :(
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak možná merenda (naposled ale nic moc, chotěboř a hájek na hrad) nebo slovanská lípa, pokud ještě funguje (kout)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    kam na dobry pivo co nejbliz florence ? - pivovarsky klub znam, ale tam nechci.
    diky za radu.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SEEKER: a já měl zase iberian pale ale, je furt výbornej, ale chodit na něj do hospody skoro dvaa tisíce kiláků je holt daleko :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    malá tlačenka našeho Benešovského pivovaru Ferdinand:-)

Vážení příznivci skutečného piva FERDINAND,
    rádi bychom Vás touto cestou pozvali do testovací etapy nové služby pivovaru Ferdinand, která nabízí v rámci Prahy dovoz piva přímo do Vašeho domu či kanceláře.
    Informace o pivovaru Ferdinand a jeho produktech jsou k dispozici na webových stránkách www.pivovarferdinand.cz.

Objednávku nám napište na email ferdadomu@pivovarferdinand.cz (použijte prosím stejný email jako v registračním formuláři) nebo zavolejte / pošlete SMS na číslo 702 20 11 20 (v pracovní dny 9:00 – 17:00 hod).

SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: je fakt dobrá, jeden nechápe, jak ty ejlový chutě z těch českejch chmelů vyždímali. Chmelení kazbekem za studena asi fakt dělá divy.
    Já jsem dneska ochutnal v rozmanitosti na čepu jejich novej amber ale, a taky to vůbec nebylo špatné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam