• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    GULDUR: kočky by kupovaly želiv? :))
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: jó Želiv! To je dobrůtka!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    zase jedna služebka do ostravy
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    Sdružení přátel piva » Tisková zpráva k vítězným pivům, pivovarům a pivovarským osobnostem vyhlášení SPP
    http://www.pratelepiva.cz/oceneni/tiskova-zprava-k-viteznym-pivum-pivovarum-a-pivovarskym-osobnostem-vyhlaseni-spp/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak jsem se odhodlal a postupně si do tomtoma zadávám v bodech zájmu pivovary, pokud se v týhle navigaci někdo vyzná a ví jak se tyhle soubory s bodama zájmu daj exportovat, poraďte a já to sem pak nahodim
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: v dejvicích je maj :)
    MILHAUZ: měl jsem jejich 12 nedávno v petce a taky bych se tam rád mrknul
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    jo a taky jsme v dome umeni v brne pili po dlouhe dobe tocenou policskou 11 a zda se mi, ze se jeste zlepsila od posledne. musim zkusmo koupit par lahvacu.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    pred par dny jsem u nas na prasivce chutnal brevnovsky imperial pilsner a byla to jizda! hutne, horke velmi plne pivo, vylozene na vychutnavani. musim se nekdy stavit v brevnovskem klastere a podivat se do pivovaru, uz jste nekdo byli?
    KACIR
    KACIR --- ---
    KEJML: Doufám, že pokud se někdy otevře, bude mít jinýho majitele...
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    malý pivovary frčej i na ostrovech

Small brewers bring cheer to Britain's drinkers| Reuters
    http://www.reuters.com/article/2012/10/24/us-britain-beer-idUSBRE89M0NZ20121024
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    SEEKER: Stačí si projít celou Bořivojovu ulici. Ze "série článků" bude román a ta píča Rowllingová a jí podobný se poserou vzteky :-)))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    HERRICH: Bier Heil, der niemand:
    metroholik | BIER DREI TAGE IN WIEN – rajce.net
    http://metroholik.rajce.idnes.cz/BIER_DREI_TAGE_IN_WIEN/
    o příspěvkách na Pivním infu ani nemluvě... :-)

X_RATED_IDIOT: Kefír s pěnou? :-)
    metroholik | MÜNCHEN DREI TAG – rajce.net
    http://metroholik.rajce.idnes.cz/MUNCHEN_DREI_TAG/#12._Viktualienmarkt_Paulaner.jpg
    KEJML
    KEJML --- ---
    HERRICH: exSuvinka byla minimalne pred pulrokem zavrena, kdyz jsem sel kolem. Nevím jestli se na tom něco změnilo - má někdo zprávy o aktuálním stavu?
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    X_RATED_IDIOT:
    ADMIX: no blby je, ze ja se nejak nemuzu zastavit a na pivo jsem v klidy zasel naposled nekdy pred 2ma mesicema, tak jsem se rozhod jezdit na POZOR OT budvar /OT do vidne (to me kolegove taky dost nasrali)
    vlastne jsem tam ale prvni den narazil na kraltovni putycku kde obtloustly cisnik s kalhotama na folklornich xandach ani neumel anglicku a rukamanohama jsme si objednavali nejaky lokalni pivo (ano skutecne uz i ve vidni maji pivo), jehoz znacku si nepamatuju, a prima maso z grilu
    z cehoz vyplyva, ze to mam uplne stejne jako KACIR

SEEKER: u sadu, u suvinky (dneska se to ale pravdepodobne jmenuje jinak), pivovarsky dvur Chyne, Merenda
    KACIR
    KACIR --- ---
    KACIR je pro změnu už jen teoretik, není čas chodit si sednout na pivo, jak bych chtěl...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    btw včera na tempu lhotka opět výborná mlynářská chýně, toho bych si soudek koupil
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT: a já piju jen kefír :))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    copak o to, ja bych na pivo sel, ale do prahy se dostanu jen malokdy, a predpokladam ze admix 550 km za mnou nepojede. i kdyz mohla by ho zlakat chut otestovat nejaky echt deutsches Weizen
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ADMIX: to je marný, tady nikdo pivo nepije, půlka jsou jen virtuální existence a druhá půlka jsou hipsterský vysokoškolačky, co pijou čaj a nejedi maso. Do týhle debaty přispívaj jen proto, že pivo je momentálně trendy a je baví si hrát na strašně drsný chlapy a nadto pivaře. Jediný potvrzený existence jsem já a HERRICH s KACIRem, protože ty sem viděl naživo :)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VOJTA01: diky moc, nastesti mam nyxdroida a ctu si nyx i kdyz sem na cestach, takze sem si to precetl vcas a dotycnou hospodu navstivil
    pivo mi moc chutnalo. ale hospoda byla takova smutna prazdna, jeste se tam neuvykli chodit hoste, tak doufam ze se to brzy zmeni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam