• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MILHAUZ: kout nemam rad (asi sem cerna ovce)
    ale demon je ok, akorat se nechci tak zlinkovat, demon je krapet silnejsi.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ANDY_WARHOL: jestli chces na nejlepsi klaster v praze, tak musis tramvaji vyjet na zastavku letenske namesti a v ulici ovenecka je "klasterni hospoda" alias prasivka, legendarni nalevna. akorat maji jen do 2130.

a v oku mivaji krome toho, ze x_rated uz vyjmenoval, taky kout a demona, coz neni k zahozeni.

pinta vypada, ze maji jen kgb...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    GULDUR: měl jsem od nich jen Scarecrow a Kinggoblin, a obojí takovej tradiční anglickej ejl, slušný pivo, ale zas že by to byl nějakej extra zázrak, to mi nepřišlo... A jak tak na to koukám, tak vidim, že ten Circlemaster má úplně stejnou etiketu, volume i styl jako Scarecrow, že by ho jen přejmenovali?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no a nechcete nekdo na pivko, budu mit cas tak od osmi do deseti a budu pravdepodobne sam.

SEEKER: pinta vypada pekne, maji klaster na cepu, to je moje oblibeny pivo ale nikdy sem nemel cepovany, tak to zkusit by nebylo od veci
    .do kobylis se mi moc nechce, budu mit tak dve hodky casu a to se nejaky cestovani nekam nevyplati a dalsi aktivity mam taky v holeskach.
    X_RATED_IDIOT: matuska vim ze nezklame urcite, taky lakavy.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    teda jestli tyhle speciálky chutnaj alespoň z půlky tak jak vypadaj....

KACIR
    KACIR --- ---
    SEEKER: Jo, v Nuslích nechal víc, než prve počítal. Kdyby mi ty plány vyprávěl kdokoli jinej, myslel bych si něco o pohádkách, ale Hanz už jednou dokázal, že umí, tak mu věřím i v případě Admiry. Ono se najde i místo na reklamu, ale hlavně se to rozkecá a lidi se pozvolna naučej. A dotovat to asi chvíli bude, ale zvládne to...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KACIR: Akorát se tam musej naučit chodit lidi. A mám trochu obavu, jestli se nevyšťavil finančně na tom rozšiřování základny v Nuslích, každopádně to asi zatim bude muset trochu dotovat. Tak doufám, že vydrží. Blbý je, jak dokonale je ta hospoda schovaná. Místní o ní vůbec nevěděj. Prej si totiž nemůžou dát ani žádnou reklamu na plot před stadiónem...
    Každopádně kuchyně a lepší otvíračka by se hodila. Dřív jsem byl zvyklej si zajít do časů na oběd, teď abych k polednímu menu pil plzeň :(
    KACIR
    KACIR --- ---
    Jo, SEEKER: Admira (Zlý časy v Kobylisích) je nadějnej podnik. Zatím interier v "nálezovém stavu", maj novej výčep, zatím jen studená kuchyně, ale Hanz s tím má velkolepý plány, brzo to bude hospoda hodně hodně dobrá...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SEEKER: a já sem se zrovna odtamtud na jaře odstěhoval, to je k nasrání
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: no je tam kovadlina u lázní kde mívaj matušku, pak je tam bio oko kde maj chotěboř, poličku a svině, jinak tam maj všude kgb, z bejvalý festovny s kácovem udělali stejkhaus
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ANDY_WARHOL: tam to teda moc neznám, ale tady to vypadá docela solidně: http://www.pinta-restaurace.cz/

Anebo popojeď k nám do Kobylis, kde otevřely Zlý časy obočku. Akorát maj až od 16h. http://www.zlycasy.eu/index.php?page=52
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    je nějaká hospa v Holešovicích, kde Maji dobře pivo?budu se tam v sobotu vyskytovat, ale nebudu Mit CAS jezdit moc dalekom
    KACIR
    KACIR --- ---
    ANDY_WARHOL: Kvůli etiketám :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KACIR: proc si takovou hrůzu kupujes?
    KACIR
    KACIR --- ---
    Já dneska ochutnal jedenáctku z nového pivovaru Hendrych ve Vrchlabí a jářku, dobré, dobré!

Zato teď jsem načal vtipnou krabici ležáků z Heinekenu, což je teda pěkná drsárna, protože tři ze šesti piv jsou pohrobky svých pivovarů, protože Hostan, Dačický i Louny už Heineken hamižně zničil. Krušovickej Malvaz prázdnej nezajímavej, Hostan nebyl dobrej ani ze Znojma, natož z Brna a Dačickej, no to je smutný, protože ten mi svýho času chutnal, ale tohle je beztvarý nahořklý pivo. Všechny jsou sice bez výraznejch vad, ale dobrý piva to fakt nejsou. A druhýho Hendrycha na spravení chutě už nemám... :-(
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já v práci ochutnal malýho krtka s vůní podzimu, na můj vkus to vonělo až moc, ale nebylo to špatný
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    ja ted nacal dispečerský ležák z chýně a taky mlaskam :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kounice (mezi Č.Brodem und Lysou pod Labem) 12' nefiltr. a právě teď fKulovym blesku! Pivo podzimu!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    http://www.blacksheepbrewery.com/beers/black_sheep_cask_ale/ zrovna testuju, barva je víc do červena a je čirý, docela hořký, ale chybí tomu plnost, řekl bych, ale nakonec proč ne, vylejt by se tim dalo :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Enpé (z vršku): ald jo, ta "13" ujde. Žitná "letní" byla zajímavější.
    Už šiděj i "12", nestíhaj vařit, ... bohužel! Model červen 2011 nikdo nepřekoná!
    ENPE
    ENPE --- ---
    Včera jsem byl v úněticích vracet sudy a zaměstnanci mně donutili koupit si jejich vánoční speciál s tím, že se jim prej poved. Poved, i z petky byl vynikající.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam