• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    NOIK
    NOIK --- ---
    Pivovary navařily vánoční speciály. Je libo čertovské či skořicové pivo? - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/pivovary-vari-specialy-na-vanoce-d4a-/hradec-zpravy.aspx?c=A121211_1865378_hradec-zpravy_kvi
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    GULDUR: jo, kuře taky moc nemusim, to by asi nevadilo :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Praha je pro mě daleko, jsem 30 km od slovenských hranic :)

Ted mě ale napadá, že jezdím do Zlína a tam je v jednom nákupním centru stánek s pivníma specialitama, poptám se někdy tam.

Zatím asi teda zůstanu u Primátora.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    BRUKEF: Žambereckej stout (Kanec) nebo jestli seš z Pr... tak Kulovej blesk nebo Zlý časy (to sou hospody a když před to dáš www a za to cz, tak poznáš zač je toho loket).
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    X_RATED_IDIOT: je hrozně lihový, ale otec to teď koupil a v sobotu kolem jedný sme ho otevřeli, že se tim dorazíme a docela se to dalo. Ale už bylo několikátý v pořadí...
    A musim říct, že ten primátorskej stout mi nepřijde špatnej
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    RAGNAROK: to bych si asi dovedl představit...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    X_RATED_IDIOT:
    lol. Ani jako zalivka na peceny kure? :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    RAGNAROK: nebylo, je pekelný i když se čimkoliv ředí, ohřejvá nebo nachlazuje :))
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    Primator ma dobrej Weissbier a EPA, ty silny jsou divny
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    NOIK:
    mozna by bylo lepsi hodne namrazeny skoro jako ledova trist
    NOIK
    NOIK --- ---
    jsem si jednou koupil ten primátorskej pakl v bille a nechutnalo mi to pivo ani jedno - tu 24ku jsem musel dokonce vylejt do záchodu jak to bylo hnusný
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SEEKER: Ok, omrknu. Dnes jsem na zkoušku koupil od Primátora http://primator.cz/pivo, tak mě to snad neporazí.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    BRUKEV: Z velkých průmyslových pivovarů asi kromě Primatora nic moc nenajdeš. Akorát ve Vyškově si vybavuju, že dělaj mild stout, ale aspoň v lahvové verzi mi moc nechutnal. Z minipivovarů dělal docela dobrý mild stout Falcon, v Břevnově dělají hodně povedený russian imperial stout (ale to už je teda dvacetistupnové pivo, nic k obědu), dobrý stout prý vaří i pivovar Harrach. Jinak musí přiznat, že ze zahraničních piv mám ochutnáno spíše mezi pivy kategorie ale a ipa, stouty moc neznám. Určitě solidní je klasika guiness. A povedený je údajně třeba russian imperial stout z holandského pivovaru Emellisse, ale těch zahraničních značek bude asi spousta, to máš lepší zajít do nějaké pivotéky a nechat si poradit přímo tam (zrovna Emellisse se dá bez problémů sehnat, ale počítej, že ty zahraniční třetinky stojej tak mezi 60-100Kč).
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nějak to tu stagnuje, tak popojedem :)

Dotaz na stouty.

Pivo piju příležitostně, nejsem pivař znalec. Občas si dám točenou plzeň, kvasnicové z místního pivovaru, nebo zkouším různá neběžná lahvované piva.
    Nicméně jsem teď pil lahvovaný Primátor Stout a zjišťuju, že mi tyhle piva dost chutnají.
    Jaká je situace v české republice s podobnými pivy? Kdo je vyrábí, která stojí za to, která zahraniční piva by jste doporučili? Mám obavu, že to asi bude dražší záležitost, ale zase piv nepiju tolik, abych si občas něco nedopřál.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    KRYSTOFF: diky za tip! vlastne uz se tam dlouho chystam, tak proc to nespojit.

X_RATED_IDIOT: kacir dobrej, maji kout :-) ale tezce zahuleno, bohuzel. vyhoda je, ze pivo si lze vzit naproti do cajovny ryba naruby
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    MILHAUZ: taktak, respektive ve vetsine hospody se nekouri, jen u stolku u vchodu se kouri, kour cejtit neni. vyhodou tydle hospody je ze ma pouze 9 piv na pipe, takze staci vypit 9 piv a ne 24 nebo 33 coz se pak tezko stiha a mam z toho stress. krome toho dobre varej a hezky holky pivo roznasej
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pokud to vyjde, jdu dneska očíhnout situaci v pivnim šenku u kacíře, btw nevíte někdo jestli nemaj v praze v nějaký pivotéce pivní šampus (tim nemyslim šamp), byl sem v brodě a už tam nic nemaj, prej se to nevyplatilo, tak tam ty zahraniční už neberou
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    MILHAUZ: Myslim, že se tam teď kouří vepředu, vzadu se nekouří.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    KRYSTOFF: u vodoucha se nekouri nebo je moznost nekurackeho salonku? to by byla dobra zprava!
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN: jsi zly, mlikari Dane!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam