• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    3108
    3108 --- ---
    prosim vas,

na zizkove bola pivoteka/pivnyshop pri Flore na ulici Lucemburská, kde ju krizovala Radhošťská. typek mi v lete hovoril, ze sa sthauje o par metrov dalej, ale neviem ktorym smerom, potreboval by som vediet kde presne to teraz ma.

Vdaka!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dávám si Urban Třebeach, vánoční Ale, sice jen z petu, ale doporučuju
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    MILHAUZ: vcera v pivni rozmanitosti meli pet koutu docela dost.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    HYPNOGEN:
    X_RATED_IDIOT: ale pivo, co bylo inzerovano jakoze od nich, bylo vynikajici. a tady maji fotky, ktere se mi teda zdaji byt z brevnovskeho klastera: http://brevnovskypivovar.cz/ budu se tam muset vypravit!
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: na tom něco bude.. kámoš bydlí hned pod ním, už to tam checkoval, přičemž pak tvrdil, že tam teda žádný pivovar není
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: prej to nejni nějak moc přístupný a točej to někde vedle, co sem slyšel
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    kouta jsem v petce viděl včera v brodě
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    HRKY: kout v PETce! :-o http://www.pivotekaberoun.cz/drupal/?q=content/koutsk-pivo-sv-tl-12-pet-1l

nebyl jste uz nekdo v pivovaru v brevnovskem klastere?
    HRKY
    HRKY --- ---
    HRKY
    HRKY --- ---
    Ahoj všem. Kdo to ještě neví, v Galerii Nové Butovice otevřeli galerii piva. Je to tam fakt boží, taková oáza uprostřed předvánočního mumraje v narvaném shopping centru plného řvoucích dětí a slintajících důchodců. Pivka je možno nechat si zabalit do dárkových košů a krom piva tam prodávají taky nějaký výběrový kafe nebo co, ale to jsem v tý euforii nebyl schopen nějak blíže postřehnout.

Čili pivo: Zaregistroval jsem tam hodně lahváčů z Ferdinadna, Černý hory, Rohozce. A maj tam hlavně hodně zajímavý speciály v 1,5 litrových lahví - v plastu jsem koupil Koutské světlé 10° a tmavé 14° a ve skleněných 1,5l Raptora od Matušky a Rychnovský Habrovák - tmavý speciál 15° z Městského podorlického pivovaru. Podobných záležitostí tam mají fakt hodně, například prodávají (prý jako jediný krom pivovaru) svatýho Norberta.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    GULDUR: lowen má právě myslim toho triumphatora
    a já se stavil teď v brodě a mám: svatovar lipník 12, urban pale ale 15 třebíč, magnát štiřín 12, urban 12, a zvíkov 12, to zas bude v álejích nablito :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    GULDUR: franta se celkem da, ale sou lepsi, takze v tvem zaveru se da shodnout
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    UNDERDOWN: z těch všech teda můžu akorát Frantu, to jeho Weizzen je relativně v pohodě, Hackner je na mě trochu nakyslej..Löwenbrau jsem měl nějakej výše stupňovej speciál, kterej celkem ušel, ale sečteno a podtrženo Mnichov nebrat IMHO...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jo vzdycky si basicku koupim a upijim a kdyz dojde, tak koupim dalsi, je to takovy prijemny pivo na denni piti.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Weissel Maissel je prima. Moje první setkání bylo 2008 ve Schladmingu na sjezdovce. :-)

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    UNDERDOWN: ja piju maisla a pak jeste erdinger nebo jak se to pise. urweiss :) ty co si vyjmenoval sem bud vubec nepil nebo mi to nechutnalo tak sem to zavrhnul
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Všech 7-8 Mnichovskejch pivovrahů je spřaženo do jednoho konglomerátu (Augustiner, Paulaner, Spaten, Löwenbrau, Hacker-Pschorr, Franziskaner ad.). Taky to podle toho vypadá, weissbiery skoro stejný, hellesy jak by smet (kromě Hacker-Pschorra, kterej chutná troshitku líp) a ty lihový speciály (Salvator, Triumphator ad.).
    Možná se tady o tuhle "Heinekenizaci" snažej KGB - Lebkowicz pivovrazi, který se taky moc nedaj pít a vaří se to prakticky ve 3-4 pivovarech (Platan, Vys. Chlumec, Jebžek, Montenegro). Cesta pivních znalců - kdo to zná, ten to nepije. :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jeste k tomu paulanerovi, ja sem zvyklej halt na lepsi, kdyz tady du do beznyho supermarketu typu globus, tak je tu tak 12-15 weiznu. a to ze paulaner neni zadna hvezda, je proste fakt.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Já si tyhle piva koupil zatím jen v nouzi, když jsem nakupoval v Bille či Albertu, kde prakticky nic nemaj, takže pak na ně koukám shovívavým okem a říkám si: "taky si mohl pít třeba krušovice." A touto optikou mi October i Salvator přišly docela v pohodě. Ale October bych si jinak znovu asi nekoupil, Salvator možná ještě zkusím.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KACIR: me ten paulaner psenka teda nechutna, je to takovy psenkovy euro bear, salvator mi chvili chutnal, ale pak me to nejak preslo. od ty doby ho nemuzu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam