• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    v bille na vodickove ted krasna koupe, krabice sesti kusu pivovaru kacov, po dvou kusech desitka, dvanactka a tmavy special.
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Chodí ještě někdo do Zubatýho psa? My sme tam včera šli z Časů, který byly totálně natřískaný a v půl 11 večer tam kromě tří úkáček na baru nebyl vůbec nikdo. Jinak výběr piv dobrej, ale přišlo mi, že to tam trochu skomírá.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    LITTLEWONDER: to mam jeste bliz. zkusim se tam podivat.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Mimochodem, BeerBorec se projevil i jako bonzblok - na základě BeerBorce si (prej) došlápl finančák na minipivovar Zhůřák, kterej vařil jen jako domovarník a v podstatě nelegálně prodával...
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    NOIK: aktualizace na BB provádějí v podstatě samotní uživatelé. některé akt. musí schválit admini.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jinak petky i točený maj v kostelci v pivováru
    NOIK
    NOIK --- ---
    když jsme přes léto na chatě jezdím si pro kácovské do petky do hospody u nádraží v mnichovicích - doporučuju zajet na vejlet, chlápek každou sobotu venku udí všechno možný a má to fakt výborný
    NOIK
    NOIK --- ---
    beerborec je dobrej ale moc to neaktualizujou:) http://beerborec.cz/page.php?page=hosp_detail&pub_id=38882
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HATEMAN: slušný, to mě nikdy nenapadlo
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    tak na hledání kde točí konkrétní značku si nemůžu vynachválit beerborec.cz
    samozřejmě to není vždy aktuální, ale dá se tam začít a pak projít stránky konkrétní hospody

kácov - http://beerborec.cz/page.php?page=brand_detail&mesto=&brandid=101
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    MILHAUZ: mam dojem že nejakou hospodu kde maj Hubertus otevřeli ted nedavno na Řezáčově náměstí u Štrossu...ale zaboha si nevzpomenu jak se to menuje...
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KACIR: V Drazici mame chalupu a na pivo tam zajdu vzdycky. Mistni omladina tim pohrda, ale ti vedi hovno. Do Michle to mam kousek, zajdu nekdy :)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    KACIR: achjo, zas 45min cesta za dobrym pivem :-) ale diky za info, pivo lipan jsem neznal!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dal bych i dva palečky, ale nejde to :) lipan je super, dvakrát sem ho navštívil a vždycky super pivo
    KACIR
    KACIR --- ---
    Dobrý rok a jen dobrá piva přeju!

Ve vedlejším klubu se objevila zajímavá informace - podle mě jedno z nejlepších piv u nás - Lipan z Dražíče konečně nastálo na čepu v Praze:

ILEGAL: Zdravim, zacal jsem pracovat v Cafe v Podpalubi (http://www.vpodpalubi.cz) kde mame skvele pivo Lipan (http://www.pivovarlipan.com/). Spoustu casopisu k precteni, cerstve Literarni Noviny, kamna na drevo, zivy papousek a panaky stale 0,05 :)) Samozrejme kava vseho druhu, utopence, domaci bagety, chlebicky, dortiky atp. Naproti Gymnaziu Elisky Krasnohorske, ulice Ohradni, Michle. Jste vsichni vrele vitani. Do konce mesice 10% sleva kdyz se priznate k Nyxu :))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojono, holt místo festovny na štrosu kde ho měli udělali stejkhaus, asi to národ potřebuje víc
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: nojo, kdyby tak klokocnik byl na druhe strane mesta...ale koukal jsem na strankach pivovaru, ze kacov toci i u kavalira v dejvicich. je to pochybna hospoda, vzdycky byla, ale za vyzkouseni to stoji.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: asi u vodoucha, určitě u klokočníka a na děkance
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Tak nám Kounice uvařili "jinak". Hořkost v další várne není, je to více o sladový chuti. Uvidíme co bude dál. Ách jó.
    HRKY
    HRKY --- ---
    Happy new year from Belgium - aneb místo šáňa jsme bouchli Leffe Royal B-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam