• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    HRKY
    HRKY --- ---
    Happy new year from Belgium - aneb místo šáňa jsme bouchli Leffe Royal B-)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    souhlasim.

vanocni krakora 12 taky nic moc. zato ten nefiltrovanej kacov 12 je skvelej. tocej to v praze nekde?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: má pravdu předsedo
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Chotěboř je fpíči. Zvýšili výstav a kvalita, chuť a hořkost šla do prdele.
    Nejlepší záshitek s ní si užil známej, kterej si dal točenou Ch 12 a zdála se mu divná. Ochutnali sme ji taky (asi 5 lidí) a dělali xychty. Tak jí šel vrátit a bylo mu řečeno, že chyba nejni v pivu, ale v něm, protože mu nechutná. :-)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    MATHEW: zrovna tam mi prisla tocena celkem ok, i kdyz ono zrovna bio oko imho nelze brat jako prubirsky kamen toho ktereho piva, tam to tocej hlava nehlava :-) me prisla hlavne z lahve horsi. jak 10 tak 12. takova jalova a trochu umela. nevyvazena.
    HRKY
    HRKY --- ---
    Belgium now! Omer. Bush. Cuvée des Trolls. Chouffe. atakdál :D
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    chotěboř i točená mi přijde horší - chodíval jsem na ni do bio oko a není už to ono, trubkama to přitom ale není, ještě tam mají kout a ten je tradičně dobrej
    NOIK
    NOIK --- ---
    MILHAUZ: jo mně se to taky zdá, hlavně teda desítka která byla krásně hořká a teď je taková jalovější s pachutí lahve
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ja ted koupil u charvata nejaky irish brew nebo neco podobneho, vyrabi to zatec. nebrat - nuda. zato maji ten nefiltrovany kacov a taky podkovan v petce.

zda se to jen mne nebo se chotebor nejak zhorsila?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    ANDY_WARHOL: jo jo, taky můžu tyhle trapistický ovocňáky...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    to já si teď udělal radost a dal jsem si u sadu dva krieky. konkrétně kastel rouge
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera jsem ochutnal houwárek z chudenic, nebylo to špatný, ale v podstatě žádný veledílo, raděj sem pak pil Kocoura APA a podle toho jsem dopadl :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    PIPIN: točený nebo v petkách? někdy maj břevnov v nota bene a petky i v kulovym nebo v brodě
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    MILHAUZ: Břevnovský pivo mívaj v Pivovarským klubu...
    3108
    3108 --- ---
    prosim vas,

na zizkove bola pivoteka/pivnyshop pri Flore na ulici Lucemburská, kde ju krizovala Radhošťská. typek mi v lete hovoril, ze sa sthauje o par metrov dalej, ale neviem ktorym smerom, potreboval by som vediet kde presne to teraz ma.

Vdaka!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dávám si Urban Třebeach, vánoční Ale, sice jen z petu, ale doporučuju
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    MILHAUZ: vcera v pivni rozmanitosti meli pet koutu docela dost.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    HYPNOGEN:
    X_RATED_IDIOT: ale pivo, co bylo inzerovano jakoze od nich, bylo vynikajici. a tady maji fotky, ktere se mi teda zdaji byt z brevnovskeho klastera: http://brevnovskypivovar.cz/ budu se tam muset vypravit!
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: na tom něco bude.. kámoš bydlí hned pod ním, už to tam checkoval, přičemž pak tvrdil, že tam teda žádný pivovar není
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam