• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: vida vida, my zrovna včera seděli o něco níže v Blaze na Opatovi...jsem se mohl stavit to očíhnout...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo hajzly furt štýlový, to sem zapomněl napsat :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Hospoda je zdyzajnovaná ve Vodouchším štýlu, ale ty hajzly... :-)
    foto "stáčírna" ve Slov. lípě (poznej rozdíl - nápověda vlevo 15.9.2011, vpravo 18.1.2013)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak včera lípa. Docela dobrý, kouty maj, kvalita během večera trošinku kolísala podle stavu sudu, ale v podstatě hodně slušný. jídlo taky celkem ušlo. Když byla chvíli hospoda plná, obsluha malinko nestíhala, ale dalo se to vydržet, jinak jak jsem uvedl níže, hospoda která se prsí hromadou píp a všechno je plný kgb, se nemá čim chlubit. Kupodivu měli na čepu dva wajsy, víta a velena.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: jasne, je to spis chutovka, das si maly a staci. ale me to moc chutnalo. sladky piva mi obecne nevadej, pokud je ta sladkost necim opodstatnena a vyvazena. coz mi u tohohle piva prislo.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: tak jsem ho včera testnul a musim říct, že pro mě to nevařili. Je to pekelně sladký. Ale zase musim uznat, že z toho netáhne špiritus jako z těch jejich perel, grandů nebo koméniů
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ANDY_WARHOL: jsem blb, máme u nás minipivovar, skáknu tam, jestli mi hrst neprodají :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BRUKEV: na internetu nejednodusi
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kde koupím slad krom pivních speciálek?
    Nějaká zdravá výživa?

Drahá polovička ho potřebuje trochu na pečení chleba, tak jsem byl pro něj někam vyslán...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Asi se dlouho nerozvodnila Sázava.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: jo, jo, kacov 12 nefiltr se mi taky zda nejakej extra povedenej v posledni dobe
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a včera v pivovaru neuvěřitelnej kácov, dlouho sme přemejšleli, jestli nám ho nevyměnili za rampoucha, kterýho tam prej točili přes tejden, ale už došel
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: mně kout celkem jede ale s popisem lípy nezbejvá než souhlasit. No počítám, že to teď bude mít atmosféru jinou, vzatou tak nějak po vodouchovsku, takže stolů tolik, že se už k nim nevejdou lidi atd. A třeba ne a z husitský/koněvky se nakonec stane pivní pařížská :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    me koucky nechutna, to se priznam bez muceni
    ve slovansky lipe se mi nelibilo, bydlel sem odtamtud docela dlouho asi trista metru a byl sem tam vsehovsudy snad dvakrat, protoze to tam bylo hnusny a bez atmosfery, klidne me ukamenujte...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ok sejdeme se u stanku na zbraslavi na kost :-) doufam, ze to, ze zacli stacet PETky, neznamena, ze pujdou rychle do ).(
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    pánové s tím Broumovem OPATrně :D Já ho rád, a moc...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: nojo von ty koucký patoky nepije, bo je fajnovka, ale nedá mu to a tak celý léto jezdí do zahořan koštovat, jestli se to nezlepšilo a když má eště žížu, tak rupne stánek na zbraslavi, ale furt nic a tak tam furt jezdí a dycky se vyndá :)))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Ses splet Milhousi Van Houtene, Nelson ti zmaluje ciferník! :-)
    Proti Koutu nic nemám, mám rád hořký pivo! A trapáci to v Lípě asi budou, když to vlastní Vodouch comp. s nepitelnejma (spíš teda pytelnejma) KGB a chemkovarama Nová Paka a Broumov.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN: co mas proti koutu, ty lumpe? a pokud lipa nebude tocit kout tak to jsou trapaci, at si to zrenovujou jak chtej.

jinak "right now": na prasivce toci XIX bock z klastera. je to sice kgb, ale skvele pivo: http://www.pivovarklaster.cz/pivovar/aktuality/280-pivovar-klaster-uvaril-novy-silny-polotmavy-special--klasterni-xix.-bock/

skoda pivniho klubu 300, ze je tak od cesty. prasivka vitezi skrz fakt, ze je hned u cesty od zastavky a navic otvira v 09h30. takze clovek se vraci domu z pochuzek a vidi, ze tocej neco zajimavyho, stavi se na maly a jde zas dal.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    HRKY: Billa na Opatově, minimálně ještě dva kusy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam