• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: mně kout celkem jede ale s popisem lípy nezbejvá než souhlasit. No počítám, že to teď bude mít atmosféru jinou, vzatou tak nějak po vodouchovsku, takže stolů tolik, že se už k nim nevejdou lidi atd. A třeba ne a z husitský/koněvky se nakonec stane pivní pařížská :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    me koucky nechutna, to se priznam bez muceni
    ve slovansky lipe se mi nelibilo, bydlel sem odtamtud docela dlouho asi trista metru a byl sem tam vsehovsudy snad dvakrat, protoze to tam bylo hnusny a bez atmosfery, klidne me ukamenujte...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ok sejdeme se u stanku na zbraslavi na kost :-) doufam, ze to, ze zacli stacet PETky, neznamena, ze pujdou rychle do ).(
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    pánové s tím Broumovem OPATrně :D Já ho rád, a moc...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: nojo von ty koucký patoky nepije, bo je fajnovka, ale nedá mu to a tak celý léto jezdí do zahořan koštovat, jestli se to nezlepšilo a když má eště žížu, tak rupne stánek na zbraslavi, ale furt nic a tak tam furt jezdí a dycky se vyndá :)))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Ses splet Milhousi Van Houtene, Nelson ti zmaluje ciferník! :-)
    Proti Koutu nic nemám, mám rád hořký pivo! A trapáci to v Lípě asi budou, když to vlastní Vodouch comp. s nepitelnejma (spíš teda pytelnejma) KGB a chemkovarama Nová Paka a Broumov.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN: co mas proti koutu, ty lumpe? a pokud lipa nebude tocit kout tak to jsou trapaci, at si to zrenovujou jak chtej.

jinak "right now": na prasivce toci XIX bock z klastera. je to sice kgb, ale skvele pivo: http://www.pivovarklaster.cz/pivovar/aktuality/280-pivovar-klaster-uvaril-novy-silny-polotmavy-special--klasterni-xix.-bock/

skoda pivniho klubu 300, ze je tak od cesty. prasivka vitezi skrz fakt, ze je hned u cesty od zastavky a navic otvira v 09h30. takze clovek se vraci domu z pochuzek a vidi, ze tocej neco zajimavyho, stavi se na maly a jde zas dal.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    HRKY: Billa na Opatově, minimálně ještě dva kusy
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ENPE: morálně tam samozřejmě patřej, ale já je až tak nevyžaduju, chtěl bych jen aby tam byla aspoň jedna pitelná nefiltrovaná 12, což se mi za pár posledních návštěv u vodoucha nebo v pivovaru moc nesplnilo, poslední dva kostelce jsme pili rampoucha z PET, takže jsme byli za exoty. Zejtra tam jedem na pozdní oběd (přidejte se :) ), tak uvidíme
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    GULDUR: dovolil bych si mírně poopravit dle obchodního rejstříku, loni došlo ke změně názvu na pivovary lobkowicz (což o něčem svědčí)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    VOJTA01: K Brewery..holding vlastnící několik větších českých pivovarů...
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Sorry za blbej dotaz, ale co je KGB?
    ENPE
    ENPE --- ---
    X_RATED_IDIOT: Pokud tam nebudou mít koutský, tak ať dou do prdele.
    KEJML
    KEJML --- ---
    ENPE: Několikrát jsem tam měl jen nakládanej hermelín, ale zato byl vždy výtečnej.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo sem šel tudle okolo a na vejloze psali, že bude devět píp, ovšem jestli to bude jako v kosoštverci a u vodoucha, tak to bude slabý, hospody který se prsej, že maj N píp a na N-1 pípách je KGB by si to měli zase škrtnout
    KACIR
    KACIR --- ---
    _UDO_: Že by Mirek konečně dostal rozum a zaplatil dobrej personál? No sláva :-)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---

ENPE: jidlo sem si nedaval, ja tam chodim na pivo, ale to co nosej z kuchyne vypada hezky. Na hotovku pres obed bych tam ale nesel.

INTEGER: nevim presne, ale zhruba pred 2 rokama to bylo peklo, 2 zmateny trosky tam pobihaly a piva ses nedockal(zkousel sem to vickrat). Ted sem zasel nahodou tak pred 2 mesicema, a uz chodim casteji :)
    HRKY
    HRKY --- ---
    já tam byl naposledy v půlce října viz.:
    [ HRKY @ pifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk) ]

pivko super, jídlo co si kdo dal taky super, obsluha OK....ale je tam furt napytel odvětrávání, takže člověk je tam po pár hodinách uzenej jak kdyby v tý hospodě seděl celej tejden :-/
    ENPE
    ENPE --- ---
    _UDO_: A co jídlo, dá se to? Já po poslední návštěvě (cca dva roky nazpět) a tejdnu s brutálním průjmem nějak nemám odvahu tam zajít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam