• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Ruský podnikatel vzkřísil výrobu piva v Kynšperku. Vaří tam Zajíce - iDNES.cz
    http://vary.idnes.cz/novy-pivovar-v-kynsperku-vari-kynsperskeho-zajice-fx3-/vary-zpravy.aspx?c=A130221_145152_vary-zpravy_slv
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hi there.. pokud jste z prahy a mate chut na poutnika, pripadne na jinych mraky druhu piv (mj hvezdu oktoberfestu Paulanera), tak doporucuji navstivit hospodu "kachna a korab" v karline.. na cepu dle situace az cca 10 ruznych kusu, poutnik na stalo, ostatni se toci. http://www.firmy.cz/detail/12741865-kachna-a-korab-praha-karlin.html
    konec reklamy ;-)
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    S napětím očekávám: http://www.pivovar-hostivar.cz/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    v pátek jsem kromě Antoše (na můj vkus hodně komerční atmoška, ale asi se tam dá vylejt:)) navštívil i http://www.zichoveckypivovar.cz/ a nevypadá to úplně marně. Zjevně je ještě v dostavbě, ale vařej pivo i jídlo a vypadá to tam pěkně. Dal jsem si menu (vejvar, pečený koleno, šťouchanej brambor) a malou dvanáctku a asi bych si i pošmáknul, nemít rýmu jak kráva. Jo a pak jsem ještě vlezl do žambereckýho kance (jo, je to asi tak 230 kiláků od sebe, měl sem rozcouráno), pivo asi dobrý, ale hrozně zahuleno. Dneska se mi bohužel podařilo nenajít rambouska v hradci, měl jsem to jen v navigaci podle souřadnic a vyhodilo mě to na druhý straně bloku domů, ale zase na druhou stranu jsem tam narazil na http://www.danup.cz/index.php?str=napojovy_listek&id=4 kde nabízeli opravdu asi tak 10 druhů, mimo jiné tambora, něco ze svijan, nějakej vídeňák a pár dalších věcí
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jj, to je zase mladý favorit, je po tý sedmnáctce jako raketa :-) I když to platí hlavně o zlaté verzi
    HRKY
    HRKY --- ---
    JJ medovýho Matušku jsem měl teď před víkendem z lahve a bylo to skvostné. Rozhodně je to můj šálek (pivní pohár) čáje (piva), což se nedá říct o Černý Raketě - tu jsem o víkendu nedopil. Na mě už je ta hořkost příliš a to i přesto že mi pivo chutnalo ještě při napití....ale ten vocas to už je fakt moc :D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    V sobotu i včera Bar Chýše v Čimicích, medová čtrnáctka od mistra Matušky. Velmi plná hořkost, lehce medový ocas, naprostý luxus. Pozice Extra Special Bitter jako nejlepšího piva z Broum je silně ohrožena. Bohužel tentokrát neležel na stole papír s popisem použitého sladu / chmele, take z čeho se dělá čert ví.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Tak sem nakoupil fKulovym pár petek. XI nebo-li Staňkova jebenáctka něco v ní "na tom je".

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    kromě chuti má švihák i hroznou etiketu...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ještě tam mám žižkovskýho kance 10, k obědu asi bude dobrá, stolní pivo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak koštovačka proběhla nakonec už ve středu, ale nějak sem se k tomu nedostal. S panem Underdownem jsme se celkem shodli na pořadí: nejhorší švihák - pivo našich otců, pořád jsem si nemohl vzpomenout, co mi jeho pachuť připomíná a ejhle krásná vzpomínka z dětství na hry s razítkovací barvou, smrděla podobně. na druhém a třetím místě shodně ratíškovice 12 - trochu ovocná pachuť a žižkovská 11 - nevýrazná a nejlíp dopadl mazák 11, chuťově akorát, dobře hořký, jen tý plnosti by mohlo bejt víc, počítám, že dvanáctka musí bejt super
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    vcera jsem testoval novinku od Nomada - Gentleman. Jedenactka, ale, prijemne lehci piti. Na leto to bude super. Rozhodne me bavil vic nez jejich Zizkovsky svrchnak
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Ratíškovice 12 jsem pil na Petrovském chmelobraní a mezi 10ti dalšími minipivy mi přišly jako nejlepší pivo, resp. naprosto vyvážený ležák.

btw. včera jsem ochutnal Běleč 12 a jako dobrý
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Středa je býra třeba. Smrt pátku! :-)
    Mazák chutnal jako býr, ostatní takový ...

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak nějak chronologicky: na oběd jsem byl v ratíškovicích Na mlýně, taková běžná hospoda co jí někdo zkoušel trochu naleštit, technologie vidět nejsou, jídlo slabý (asi smůla na menu), pivo jsem si dal půl malý dvanáctky, bez řízu, bez hořkosti, zato s nějakym ovocnym nádechem, vzal jsem si petku domu, třeba bude lepší. hodonín Kunc, hospoda v centru, technologie vidět je, vypadá to trochu líp, pivo ale do petek lejou z pípy, vzal jsem jedenáctku, jinak měli něco černýho, něco řezanýho a něco ovocnýho. Mazák je pivovar v rodinnym domku, standardně prodávaj jen ve čtvrtek a pátek odpoledne, ale má i sudy, zavolal jsem majiteli a ten mi řekl, ať si zazvonim, že někdo otevře a že je momentálně jen jedenáctka. pro petky jsem si šel přímo k technologiím, který byly zrovna v plnym výkonu. nakonec jsem se stavoval v pivovaru-hospodě moravský žižkov, z hospod vypadal nejlíp, měli tmavou asi třináct, světlou dvanáct a deset, slečnu za barem bych si klidně půjčil i střízlivej :)) koštovat budu asi až v pátek
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    příště dřív a domluvíme se třeba :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: V poho, já si tam na jaře sjedu na výlet. Zkusil jsem to, když jsi tam zrovna byl
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mohl bych to tam nějak poslat, mívali jsme nějaký hnízdo v LindeGasu na černovickém nábřeží a bydlí tam pár techniků
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: I tak díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam