tak nějak chronologicky: na oběd jsem byl v ratíškovicích Na mlýně, taková běžná hospoda co jí někdo zkoušel trochu naleštit, technologie vidět nejsou, jídlo slabý (asi smůla na menu), pivo jsem si dal půl malý dvanáctky, bez řízu, bez hořkosti, zato s nějakym ovocnym nádechem, vzal jsem si petku domu, třeba bude lepší. hodonín Kunc, hospoda v centru, technologie vidět je, vypadá to trochu líp, pivo ale do petek lejou z pípy, vzal jsem jedenáctku, jinak měli něco černýho, něco řezanýho a něco ovocnýho. Mazák je pivovar v rodinnym domku, standardně prodávaj jen ve čtvrtek a pátek odpoledne, ale má i sudy, zavolal jsem majiteli a ten mi řekl, ať si zazvonim, že někdo otevře a že je momentálně jen jedenáctka. pro petky jsem si šel přímo k technologiím, který byly zrovna v plnym výkonu. nakonec jsem se stavoval v pivovaru-hospodě moravský žižkov, z hospod vypadal nejlíp, měli tmavou asi třináct, světlou dvanáct a deset, slečnu za barem bych si klidně půjčil i střízlivej :)) koštovat budu asi až v pátek