• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak koštovačka proběhla nakonec už ve středu, ale nějak sem se k tomu nedostal. S panem Underdownem jsme se celkem shodli na pořadí: nejhorší švihák - pivo našich otců, pořád jsem si nemohl vzpomenout, co mi jeho pachuť připomíná a ejhle krásná vzpomínka z dětství na hry s razítkovací barvou, smrděla podobně. na druhém a třetím místě shodně ratíškovice 12 - trochu ovocná pachuť a žižkovská 11 - nevýrazná a nejlíp dopadl mazák 11, chuťově akorát, dobře hořký, jen tý plnosti by mohlo bejt víc, počítám, že dvanáctka musí bejt super
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    vcera jsem testoval novinku od Nomada - Gentleman. Jedenactka, ale, prijemne lehci piti. Na leto to bude super. Rozhodne me bavil vic nez jejich Zizkovsky svrchnak
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Ratíškovice 12 jsem pil na Petrovském chmelobraní a mezi 10ti dalšími minipivy mi přišly jako nejlepší pivo, resp. naprosto vyvážený ležák.

btw. včera jsem ochutnal Běleč 12 a jako dobrý
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Středa je býra třeba. Smrt pátku! :-)
    Mazák chutnal jako býr, ostatní takový ...

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak nějak chronologicky: na oběd jsem byl v ratíškovicích Na mlýně, taková běžná hospoda co jí někdo zkoušel trochu naleštit, technologie vidět nejsou, jídlo slabý (asi smůla na menu), pivo jsem si dal půl malý dvanáctky, bez řízu, bez hořkosti, zato s nějakym ovocnym nádechem, vzal jsem si petku domu, třeba bude lepší. hodonín Kunc, hospoda v centru, technologie vidět je, vypadá to trochu líp, pivo ale do petek lejou z pípy, vzal jsem jedenáctku, jinak měli něco černýho, něco řezanýho a něco ovocnýho. Mazák je pivovar v rodinnym domku, standardně prodávaj jen ve čtvrtek a pátek odpoledne, ale má i sudy, zavolal jsem majiteli a ten mi řekl, ať si zazvonim, že někdo otevře a že je momentálně jen jedenáctka. pro petky jsem si šel přímo k technologiím, který byly zrovna v plnym výkonu. nakonec jsem se stavoval v pivovaru-hospodě moravský žižkov, z hospod vypadal nejlíp, měli tmavou asi třináct, světlou dvanáct a deset, slečnu za barem bych si klidně půjčil i střízlivej :)) koštovat budu asi až v pátek
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    příště dřív a domluvíme se třeba :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: V poho, já si tam na jaře sjedu na výlet. Zkusil jsem to, když jsi tam zrovna byl
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mohl bych to tam nějak poslat, mívali jsme nějaký hnízdo v LindeGasu na černovickém nábřeží a bydlí tam pár techniků
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: I tak díky.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    kua pozdě, mám čtyry litry jedenáctky, mohl jsem jednu přeposlat
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: Nebudeš to brát zpět přes Brno? Potřeboval bych vzorek Mazáka :-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak já to tam nějak objedu všechno, nakoupim vzorky a udělám nějaký resumé :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Kunc má normálně hospodu... byl jsem tam na oběd - jídlo i pivo very gut

mazák nevim
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    máte někdo zkušenost s pivovary kunc a mazák? zejtra budu v okolí a rád bych se tam mrknul, leč vypadá to, že tam jen vařej. na mlýně a moravský žižkov jsou dle webu navštívitelný kdykoliv...
    NOIK
    NOIK --- ---
    ty benediktýnský etikety jsou fakt pěkný ...když tam člověk zajde v těch otevíracích hodinách co tam mají? - i nějaké sezení nebo jenom prodejnu piva nebo co?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já richtrův ležák a vídeň v jihoměšťákovi
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    HRKY: Taky sem fčéra s radostí polknul 12° Benedikta.
    HRKY
    HRKY --- ---
    vypito o víkendu. můžu doporučit všecky :)

ENPE
    ENPE --- ---
    Oni strhli ty samolepky, jak teď budu vědět, na jakou mušli mam jít? :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: vida vida, my zrovna včera seděli o něco níže v Blaze na Opatovi...jsem se mohl stavit to očíhnout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam