• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    UNDERDOWN:
    jsem mel bakalar z lahve a docela mi chutnalo zato zatec byl nejakej divnej ale mozna bych si zvyk
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Fčéra sem to fKorunní zkusil a pár pif paf vypil... :-)
    Pivo a párek - pro slaďoučkáře (na Poličkách mají Bakalhář, Roznožec, koŽatec ap.) na čepu byl Bakalhář 12,5° "chmelenej za studena", sladkost nezapře a lehký hořký dojezd byl cítit.
    Pivní rozmanitost - tak to už je o dost vejš. Velký výběr petek (Kousky fpivu, Rampouch, Břevnoff ad.) a i lachoutů, hlavně von Dojčland. Na čepu byly krom jinýho Dol. Dunajovice 11° (zajímavější než ten Bakalhář) a Easy Řidič...

BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Sber dat ukoncen. Vysledky budou brzo. Jmenem autora vam dekuji. :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: já ho málem mohl mít přímo v brně a skončilo to málem pokutou a bodama, ten pivovar je tam zapíchlej jak božkovská zelená do velkýho kozla
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    To se někdo má. Pegase sem měl naposled před 3 rokama v Merendě.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    včera jsem ochutnal Pegas 12° sv. a letos pro mě zatím nejlepší pivo.. fakt hrozně příjemná chuť. to se pilo samo :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BEOWULF_CZ: Done, Chuť je důležitější než cena :-)!!!
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak mi dnes po delší době vyskočila reklama před videem YT. A skutečně pivní :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HYPNOGEN: to je vice než pravděpodobně.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    UNDERDOWN: no, když uvážím, že ta anketka běží pod platformou google, tak bych se vůbec nedivil, kdyby mi před videy ytb odteď bežely reklamy na pivo, popř. radlery :)
    [ TOOMUCH @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ]
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    HYPNOGEN: Smaž tu sračku. Na tohle je xychtbůk a podobný mrdky!
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    BEOWULF_CZ: obávám se, aby mi spíš na web někdo nenahodil cílený banner ;)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    ABRAHAM: Dobre. Dik. Poptam se se jestli to pak nekam nenahodi na web...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BEOWULF_CZ: Máš to vyplněno. Nemuselo by být špatné tu práci pak vidět.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Zdravim.
    Muj kamarad tvori diplomovou praci zabyvajici se pivem. Pokud mate chvilku cas prosi o vyplneni jedne ankety. Vyplnit ji mohou i "nepijaci" piva. :)

https://docs.google.com/forms/d/1TqNxq5cwXjpGl8SBUvW4RXE948t4QBRLCy7va9Q-b1k/viewform

Diky!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Jasně. Taky fčéra, měl sem ho schovaný pod špuntem v lednici fKulovym (měli pouze sud 20').
    Pitelné, praženej slad nebyl chuťově tak ofenzivní a určitě tam ještě 2 slady byly, jak Staňka znám...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak co, už jste někdo ochutnal klauzovo péro z třebonic??
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Chotěboř = kurva zboř! Něco je (zase) špatně. Nefiltrovaná 12' a jak v tý pohádce: Chyba nejni v pivu, ale ve Vás, protože Vám nechutná (ale rozkope ti držku a tý pachuti/vocasu se už nezbavíš - to už je 2.díl a to je horor).
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    jo a porad tu mam 3 plechovky norskyho piva Frydenlund Fatøl, kdyby nekdo mel zajem. posta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam