• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    hm proč ne, takovej gambáč/plzeň mezi pšenicema, ale za sebe musim říct, že mě z jejich produkce nic nechytlo, sice maj piva který bych byl ochoten přijmout (13, ale, stout), ale všechno je to takový nějaký průmyslově odfláknutý přijde mi a ty jejich klasiky 10 a 12 jsou opravdu hodně marný
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Na pivní speciály si Češi museli zvykat, říká šéf oceněného pivovaru - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...ld-beer-awards-pbp-/hradec-zpravy.aspx?c=A131010_1986392_hradec-zpravy_pos
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak testuju mordýře, nejni vůbec špatnej, ostatní až zejtra
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska v liblicích v pet: kubík hradec ležák, mordýř dolní ředice ležák, easy rider, rugby, ak47, pán povidal, že měli i IPA z havlobrodu, ale tu jsem propásl
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Krásná Lípa - Falkenštejn

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a taky jsem teď ochutnal korsický kaštanový pivo. nebylo špatný, ale bylo docela silný
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já se vrátil z cyklistiky po lužickejch horách. samozřjmě kocour je jasná volba, hlavně když tam točej 12 za 25,- no a pak novej mini v krásný lípě - Falkenštejn, jedenáctka taky víc než slušná.
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Pšeničný Primátor je podle britské soutěže nejlepším pivem světa - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-o-nejlepsi-pivo-sveta-pmh-/ekoakcie.aspx?c=A131007_122933_ekoakcie_fih
    NOIK
    NOIK --- ---
    GULDUR: jo pije se to dobře
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    NOIK: ale krom tohoto zmatku můžu doporučit...skvělý pivo, pro mě asi objev roku..
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak teď mě pěkně zmátla Jiskra z jihlavského radničního ..na etiketě je uvedeno výčepní pivo, tak si řikám dám si nějakou doboru desítku k vaření - čuchnu k tomu, ochutnám a řikám si: kurva oni to spletli a nalili tam nějakou IPU ...no a ona to je opravdu jakože APA ..takže pozor na to!:)

GUSTAVTUTRE
    GUSTAVTUTRE --- ---
    KACIR: díky
    KACIR
    KACIR --- ---
    GUSTAVTUTRE: Jan Becher
    GUSTAVTUTRE
    GUSTAVTUTRE --- ---
    pardon za stupidní dotaz, ale netušíte někdo jaká firma distribuuje/zastupuje Coronu v ČR?
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    UNDERDOWN: je fakt ze z lonskejch fotek to vypadalo dost stisnene,,, ale vyber pivovaru vypada dobre!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    LINOLEUMKA: Hlava na hlavě (náves to už nepobere) a když bude hnusně, bude to fous lepší.
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    HATEMAN: tak pak napis jaky to bylo, uz dva roky za sebou nezvladame ani slunce, ani minipivovary na hrade.. tak snad pristi rok ;)
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    NOIK
    NOIK --- ---
    včera jsem byl ve výborným pajzlu v Plzni http://www.klubmalychpivovaru.cz/ ..pil jsem IPU z třebíčského podklášterního a byla dobrá
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a ten je povedenej, teď měli nějakej výroční ležák a ten taky vůbec nebyl marnej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam