• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo v sobotu dorazí do Lipova? Výběr velmi dobrý...
    https://www.facebook.com/events/313501948781244/?ref=22
    MION
    MION --- ---
    NOIK: mame v tescu pivoteku a tam se da uz neco vybrat.
    jinak za me je slusne pivo tak je Uhersky Brod
    NOIK
    NOIK --- ---
    KRYSTOFF: Rychtáře dvanáctku v packu
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KRYSTOFF: No to je asi právě ten rozdíl mezi námi - já do Tesca a Kauflandu nechodím.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KRYSTOFF: svijany, kácov, bernard, rakovník, ale furt je to hledání půlvokejch mezi slepejma
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Chodim na pivo do hospody.
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    jo tak kdyz mate radi seznamy tak mi vyjmenujte aspon 3 piva ktery jsou lepsi nez Primator kdyz jdete nakupovat do teska nebo do kauflandu ;o]
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KACIR: V tom pipade je irelevantni tve rozhorceni nad faktem, ze Primator je na 51. a horsim miste v kvalite...
    KACIR
    KACIR --- ---
    Seznamy si nechte, všecko je relativní... :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ty lepší:
    Kout, Únětice, Hendrych, Falkenštejn, Benedikt, Mazák, Všeradice, Hostivar (ležáky nebo-li pils)
    Matuška a Kocour (ale),
    Vyšší Brod, Pegas už sem dlouho neměl a chybí mi
    a ještě další (hned to nevysypu)

Ty špatný:
    Nová Paka, Nymburk, Chotěboř, Chodovar, Benešov...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KACIR: Ano, tvrdim. Namatkou treba alespon par:

Kout
    Oslavany
    Sv. Vaclav
    Brevnov
    Skacov
    Poutnik
    Policka (u dvou vyse zminenych plati pouze v hospodach, kde to umi tocit)
    prekvapeni typu obrody pivovaru, jako Vyskov
    pokracuji Harrachem
    Valaskem (Vsetin)
    Rampusakem a Dobruskou vubec
    Nova Paka
    etc.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KRYSTOFF: U nas v Brne je dost z ceho vybirat, stav se nekdy, provedu te po odzkousenych kvalitach.
    KACIR
    KACIR --- ---
    BURKHAR: Tvrdíš, že každej druhej je lepší jak Primátor? Nesouhlasím, ale to je asi to jediné, co se s tím dá dělat :-D
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    kazdej nema hned za rohem pivoteku a pivo se pit musi, takze ja jsem za psenici od primatora fakt rad protoze jinak bych si fakt v ty samosce nemel co koupit. a jejich 12ka je taky to nejlepsi z toho co tam maj
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KACIR: O tom se nepru. Nicmene je pulsta lepsich pivovaru jenom tady v CR.
    KACIR
    KACIR --- ---
    BURKHAR: Z velkejch pivovarů je Primátor furt zlatej... :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    X_RATED_IDIOT: U 10 - 12 naprostej souhlas, to slovo "prumyslovy" sedi uplne stejne, jako rano prdel na prkynko po konzumaci jejich produkce. Cest vyjimkam, kdy se ve varce objevi dobry sud.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já pšenku nemusim, takže tu hodnotim jen dle reakcí pšenkařů (žádnej zázrak, ale maj to v bille albertu a podobně), ale to ostatní mi přijde tak nějak nic moc, na druhou stranu to maj po marketech čili tak nějak přispívaj k osvětě, jestli správnym způsobem je zase na pováženou
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: jako u Primátoru? No já to teda piju už drahně let, takže u mě dochází asi k jistému zkreslení názoru, neb těch dnů pivovaru, který jsme tam absolvovali taky pár bylo a nostalgie je nostalgie, ale jejich produkce mi vůbec špatná nepřijde. Rozhodně když srovnám jejich Weitzen třeba s letošním Kancem (kterej mám moc rád, jakože pivovar), tak mi furt vychází o dost lépe...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    hm proč ne, takovej gambáč/plzeň mezi pšenicema, ale za sebe musim říct, že mě z jejich produkce nic nechytlo, sice maj piva který bych byl ochoten přijmout (13, ale, stout), ale všechno je to takový nějaký průmyslově odfláknutý přijde mi a ty jejich klasiky 10 a 12 jsou opravdu hodně marný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam