• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo mi vysvětlí, od koho to je nebo co znamená tohle? Na etiketě akorát byl Berlín, ale to se týkalo "svlíkacího efektu".
    Spatřeno v Pivu & párek.

NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: nojo, popelník na každým stole a za výčepem forbísek, tzv. diskrétní herna:)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já byl včera v tý školičce a docela se mi tam líbilo. ležák ucházející, polotmavej klíčák žádnej zázrak, ejl byl maličko lepivější (inu skoro 15) a je to nekuřácký, mít to blíž, hodnotil bych to líp než jihoměšťana třeba
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tyjo tam sem byl pro petky asi 3x a nikdy sem si nevšiml, že je to kuřácký, ovšem zabíjačka u nich může bejt hezká akce na víkend :)
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak jsem byl dneska U Stočesů v Rokycanech http://www.ustocesu.cz ..jedenáctka, dvanáctka skvěle pitelný, stejně jako ovar z jejich víkendový zabijačky (křen byl taky zabijáckej), nabral jsem ještě domů petky ...jediný co mě trochu zarazilo bylo že se tam kouřilo, už jsem si nějak zvykl, že se v těhle hospodách nekouří a vyhovuje mi chodit ven, ale zase chápu, že v takovým malým městě (navíc vlastně už skoro na perifierii) se s nekuřáckou hospodou člověk asi těžko chytá
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: a zrovna v Kozlaku vařej jak amber tak red..a vynikající..konečně Kozel co se dá pít..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a ovšem nesmim zapomenout na iberian pale ale z artesany v barceloně, to byl fakt skvost i za těch 5 é
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a zrovna amber ale nebo red ale bych si dal (mám ještě na balkoně falkenštejna, trochu jsem ho musel načít, je fakt výbornej)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo já koukal na pivídky na mapu a některý příhraniční by se daly zkusit (když z těch domácích už mi zbejvá jen pár :)))
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: vzpomínám na červený polský Kozlak, když jsme u zahraničí. I v Polsku se dá najít luxusní pivíčko typu německého Amber Ale...

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jdu to zkusit spláchnout do školičky na prosek :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: svýho času to měli na baru v Chapeau, což svědčí o kvalitě..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    eschweger klosterbrauerei
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    přesně tohle, vzádu se píše, že výrobce je duff beer ug, thuringer strasse, eschwege
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: jako myslíš tohle?

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jsem se odhodlal a ve špáru jsem zakoupil po vzorku thajský singh a německý (no fakt) duffs. no thajci sou divný a kolikrát i to pohlaví maj nedořešený, ale jakž takž se to pít dalo (ale dobrý to nebylo), aspoň v tom nebyla rejže jako v cobře nebo v namaste (holt indie) noale duffs? to snad nemůžou pít ani ty kreslený postavičky a nechápu, že takhle hnusný cosi mužou vyrábět němci, po prvnim loku jsem tim napojil výlevku, snad mi to odpustí (výlevka)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak dle nepotvrzený informace bude příští rok otvírat v třebíči další minipivovar, prej už maj technologie skoro pokupě a včera jsem utrpěl léta páně dolní počernice, kde měli na zdi banner, že se tam 2013 otevře rodinný minipivovar, tak sem na to zvědavej, moc času jim nezbejvá :)) dokonce koukám, že to prezentujou na webu, že si tam můžete dát jejich pivo, ale v lístku ho nemaj a ani v tý hospodě nikde nic nebylo
    NOIK
    NOIK --- ---
    teď jsem narazil v dobových novinách na tuhle pěknou reklamu

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera jsem měl šamp pivní sekt, nejni to tak špatný :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    mě to právě přišlo řádně dýňový a fakt dobrý. Ale možná jsem ovlivně tím, že nám letos vyrostlo asi 12 dýní, oproti původně plánovaným třem, tak ji vařim asi na 100 různejch způsobů, aby se nezkazila, takže mám takovej dýňovej podzim....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam