• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Bohužel se vloni Kout (nefiltr 12°) poněkud změnil a to chuťově. Bejval hořkej a teď je takovej sladově skoro myslim až nakyslej. Něco se změnilo ve vaření nebo zrání.
    Stejně tak vloni zmizel nefiltrovanej Poutník, asi ho úplně přestali dělat.
    Ale zase máme Bobra, Všeradice...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    daval sem si ho venku na terase labske boudy minuly ctvrtek, bylo opravdu krasne a tak mi chutnal, i kdyz pulitr stal vrazednych 50 kc
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja ted ochutnal na dovce v krkonosich toceny kvasnicovy klaster - rad si kupuju klaster premium, ten mi chutna i lahvovy, ale toceny v okoli neni, byl moc dobry take

znate nekdo pivo parohac, varenene na lucni boude ? taky vyborne...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: nojo, ale ty porad nekde reisujes a mas moznost chutnat ruzne male pivovary. ja tolik nejezdim a kout mam opravdu hrozne rad. unetice taky nevyhledavam. a na co tak chodis?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no já okolo stánku jezdil dost často a chutnalo mi, i v záhořanech sem se párkrát stavil. Ale poslední dobou mi pak nejelo nikde. Někdo mi řikal, že je to tim, že rozšiřujou výrobu. Možná se to zase od tý doby zlepšilo, ale já už se k němu nedostal a vyloženě někam na kouty jsem neměl odvahu jít (a vzhledem k tomu, že jinejch možností je hromada, tak proč taky) Pro mě byly kouty jako únětice, když jdu někam, kde jsem si to nevybral, a maj je, tak super, ale proč to vyhledávat.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: ale v lipe kout maji, ale uz to neni koutska hospoda a celkove se to tam zmenilo...
    s tim, ze ti tam nechutnalo me prekvapuje. pivo u stanku bylo vzdycky skvely, ta zenska se o to moc dobre starala.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: koutak ma tu vlastnost ze ho bud milujes nebo ti necutna. muj kamos ho miluje a me nechutna....
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a v lípě kout už nejni? byl jsem tam teda naposled někdy před čtvrt rokem a mám pocit, že je měli. Ale na druhou stranu musim taky říct, že co jsem byl u stánku před "zimou" 2x naposled, tak to pivo stálo pěkně za prd, ověřoval jsem si, jestli je to provozovnou nebo pivem u kacíře a asi právě v tý lípě a bylo to pivem...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    tak nam skoncila dalsi legenda - bulharsky stanek s koutskym pivem pod zbraslavskym mostem - https://foursquare.com/v/ob%C4%8Derstven%C3%AD-na-z%C3%A1visti/4c2cd2832219c92896b7a648. o vikendu jsem tam jel, ze jako vzdycky natocim do petky a nic. tak jsem se stavil v zahoranech u trejkla - http://zahorany.wu.cz/index2.html - a bulharku jsem potkal tam. pry jim majitel pozemku na zbraslavi nesmyslne zvedl najem (navic chtel rok najem dopredu), takze to pustili a budou se soustredit na zahorany. po slovanske lipe dalsi skvelej podnik s koutskym pivem, kterej zatahl. to musime napravit!!

timto vsechny vyzyvam, aby jezdili pilne chlastat do zahoran, maji tam kout za skvele ceny, krasne vylety po okoli a mozna bulharku navstevnost nadchne k tomu zas neco otevrit nekde bliz k praze.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Tak sem po delší době ochutnal lahváče (první dva Billa Florenc, třetí Budějovická).
    Co k tomu... Barevně první dva stejný, že by byl 12° Bakalář hořčí než 11° Klášter? Rozhodně ne, spíš po obou sem měl v hubě sladko. Rychtář vyhrál.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no a o víkendu by mělo bejt první pivo z kosteleckýho pivováru (teda z toho mikro nebo co)
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Nevíte od kolika maj v sobotu otevřeno v Pivu a párku?
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Louny... hezký město pod zajímavejma "kopcema". Všechno podstatný se soustředí do Rybalkovy ulice.
    Zloun - hospa na "letňáku" měli světlý ležák (sladově lehce hořký) a ALE co víc vonělo než chutnalo. Na nic si tam nehrajou, příjemná obsluha.
    Žejdlík (200m nad Zlounem) - restaurace s rádyjem blaňýk (což mě skoro jako jedinýho ochlemtu dost sralo). Prostředí čisté, ležák 11° hodně sladový, tmavý ležák nijak nevybočoval z těch "přepraženejch".
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ty hráze jsem likvidoval :)) v tu dobu jsem si tam byl pro petku a nebylo to až tak špatný, ale to byla moje jediná návštěva (ve dvě odpol po celonoční šichtě, tři piva do pet, doma nalejt do hlavy a spát)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    SEEKER: byl jsem tam nekoliktrat z kraje lonskeho leta )cca obdobi povodni a postavene hraze hned vedle) a bylo tam docela fajn. i tu ipu jsem mel a chutnala mi. ted jsem tam byl po dlouho dobe a bylo to hodne zvlastni... uz me to tam taky moc netahne...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KEJKLIR: Tu ipu si prý nechávali vařit v Břevnově, takže pokud to byla ta jejich klášterní, je divný, že neměla úspěch. Ale já tam byl všeho všudy jednou a působilo to tam na mě prazvláštně.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak jsem měl dneska cestou do ostravy úspěšnost 1/3, oslavany maj otevřenej pivovar jen do 16:00 a já tam byl v půl pátý a petky prej maj dle pinglice v zámecký restošce jen tam (přemlouvat jí k tomu aby mi to hezky po moravsku nacmrndala do petky od koly sem nechtěl - známe to, vodopád z metru a konverzačka na téma jak to dneska hrozně pění), Lišák je nějaká asi domovarna - nemám rád když se někdo prezentuje jen na fb, když ho nemám, tak jim ani nemůžu napsat, jak mě s tim serou :), takže tam jsem se taky nechytl. Jedinej úspěch je zobak Bílovec - maj 12 i v pet, akorát je to taková jakási zahulená polosokolka. Pivo (z tý petky, 1,5l za 68) neni vůbec špatný, akorát nedrží dlouho na jazyku
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    VOJTA01: byl jsem tam na konci ledna a nemeli. a vrchni se tvarila, ze ji stahli z nabidky, minimalne ted na zimni sezonu. nevim, jestli jsem ji pochopil spravne, ale tu ipu si pry nevarili sami ale nechavali nekde varit a pry uspech nemela, tak nevim... kazdopadne jsem tam mel dvanactku a nic moc extra to nebylo.
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Nevíte jestli maj v Marině na čepu tu IPU co maj na netu v nápojáku?
    BICA
    BICA --- ---
    Kdyby měl někdo zájem o polotmavou jedenáctku z pivovaru U Bulovky, je navařených cca 30 sudů k dispozici.. pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam