• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: sou dolní bojanovice :)
    líšeň nebo pegas taky ujdou, ale na druhou stranu záleží na chuti, přišlo mi, že čim víc na východ, tim míň hořký a urban je hořkej docela dost, což se v okolí nemusí cenit... ale třeba ty jejich cornelly sou boží a ležák mi taky jel. Pak teda kounice třeba, Maxmillian mi přišel taky slušnej
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    UNDERDOWN: Ten Urban je fakt tak dobrej? Znami z Trebu (zil jsem tam 10 let) tvrdi, ze to takova hitparada neni.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    BURKHAR: Urban z Třebíče nebo třeba Radhošť z Rožnova nebo Mazáka z Dolních Dunajovic.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mate nejaky tip na opravdu labuzo nefiltr lezak plzenskeho typu 12°? Klidne v lahvi. A nepocitejte prosim Harracha, Kout a Bervnov, o tech vim a piju je. Spis by me zajimalo, zda je neco srovnatelnyho na tyhle urovni a da se to koupit i v Brne. V pivotekach ti vnutej cokoliv a chtel bych nejakej referencni bod.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    a porad mnohem lepsi nez to druhy co tam meli - budejovice
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEJML: tak asi tim teplem (bylo fakt slunecno) po ty ture mi to pivo fakt bodlo
    KEJML
    KEJML --- ---
    ANDY_WARHOL: Ja měl Paroháče na místě loni na podzim a podle mne teda žádná sláva. Vyloženě zlý nebylo, ale vůbec nemám touhu se tam kvůli tomu vracet. A mimochodem kvůli jejich guláši taky ne.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo ještě krásná lípa a třebíč, taky záleží, jak je na tom lednička v Liblicích, poslední dobou jsem měl dost smůlu, prej jim to tam pravidelně vykupujou poláci
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: tak nějak jak to řiká UNDER, všeradice jsou super (zvlášť jako pěší výlet z medvěda :)), bobra už sem neměl celkem dlouho, tak nevim, hostivar 13, je teď dobrej, maxmillian mi docela chutnal, holt záleží co kde (v mapě, v kulovym, v lípě, u vodoucha atd.) maj
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    JONAS: Něco v tom smyslu. Asi začali honit výstav.
    JONAS
    JONAS --- ---
    UNDERDOWN: nefiltrovanej poutnik zmizel? nevim, vcera jsem ho pil, no. jestli ale tim "zmizel" myslis, ze to slo s kvalitou do kytek, tak do bych klidne i souhlasil)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Bohužel se vloni Kout (nefiltr 12°) poněkud změnil a to chuťově. Bejval hořkej a teď je takovej sladově skoro myslim až nakyslej. Něco se změnilo ve vaření nebo zrání.
    Stejně tak vloni zmizel nefiltrovanej Poutník, asi ho úplně přestali dělat.
    Ale zase máme Bobra, Všeradice...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    daval sem si ho venku na terase labske boudy minuly ctvrtek, bylo opravdu krasne a tak mi chutnal, i kdyz pulitr stal vrazednych 50 kc
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja ted ochutnal na dovce v krkonosich toceny kvasnicovy klaster - rad si kupuju klaster premium, ten mi chutna i lahvovy, ale toceny v okoli neni, byl moc dobry take

znate nekdo pivo parohac, varenene na lucni boude ? taky vyborne...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: nojo, ale ty porad nekde reisujes a mas moznost chutnat ruzne male pivovary. ja tolik nejezdim a kout mam opravdu hrozne rad. unetice taky nevyhledavam. a na co tak chodis?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no já okolo stánku jezdil dost často a chutnalo mi, i v záhořanech sem se párkrát stavil. Ale poslední dobou mi pak nejelo nikde. Někdo mi řikal, že je to tim, že rozšiřujou výrobu. Možná se to zase od tý doby zlepšilo, ale já už se k němu nedostal a vyloženě někam na kouty jsem neměl odvahu jít (a vzhledem k tomu, že jinejch možností je hromada, tak proč taky) Pro mě byly kouty jako únětice, když jdu někam, kde jsem si to nevybral, a maj je, tak super, ale proč to vyhledávat.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: ale v lipe kout maji, ale uz to neni koutska hospoda a celkove se to tam zmenilo...
    s tim, ze ti tam nechutnalo me prekvapuje. pivo u stanku bylo vzdycky skvely, ta zenska se o to moc dobre starala.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: koutak ma tu vlastnost ze ho bud milujes nebo ti necutna. muj kamos ho miluje a me nechutna....
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a v lípě kout už nejni? byl jsem tam teda naposled někdy před čtvrt rokem a mám pocit, že je měli. Ale na druhou stranu musim taky říct, že co jsem byl u stánku před "zimou" 2x naposled, tak to pivo stálo pěkně za prd, ověřoval jsem si, jestli je to provozovnou nebo pivem u kacíře a asi právě v tý lípě a bylo to pivem...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    tak nam skoncila dalsi legenda - bulharsky stanek s koutskym pivem pod zbraslavskym mostem - https://foursquare.com/v/ob%C4%8Derstven%C3%AD-na-z%C3%A1visti/4c2cd2832219c92896b7a648. o vikendu jsem tam jel, ze jako vzdycky natocim do petky a nic. tak jsem se stavil v zahoranech u trejkla - http://zahorany.wu.cz/index2.html - a bulharku jsem potkal tam. pry jim majitel pozemku na zbraslavi nesmyslne zvedl najem (navic chtel rok najem dopredu), takze to pustili a budou se soustredit na zahorany. po slovanske lipe dalsi skvelej podnik s koutskym pivem, kterej zatahl. to musime napravit!!

timto vsechny vyzyvam, aby jezdili pilne chlastat do zahoran, maji tam kout za skvele ceny, krasne vylety po okoli a mozna bulharku navstevnost nadchne k tomu zas neco otevrit nekde bliz k praze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam