• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Hospoda u hřiště FC Tempo, Praha 4. Maj tam rotační pípu, většinou Bakalář, Kout, Jince...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    diky vsem za tipy
    X_RATED_IDIOT: co je "tempo"?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BURKHAR: ale bacha, to je pivo z cajzlu...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo vlastně, nedělaj kvasnicovej, dělaj nefiltrovanej, ale to je řekl bych lepší :) dělaj i desítku nefiltr, dá se sehnat v 1,5l pet
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Kazdopadne diky za tipy. Unetice delaj nejakej kvas. lezak?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    vilém jak kdy, ale je spíš sladovej než hořkej (imho..)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ánébó radegast temně hořký tchehehehe
    NOIK
    NOIK --- ---
    dobrej ležák je taky Vilém z Jinců
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pak mi z toho vylejzá teda ten urban nebo únětice a hendrych...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Lisen, Pegas a Chotebor jsou celkem nakysly. U Jenika naproti Ochutnavkove maj dobrou akorat cistou 12° a i ta postrada ten riz, ktery hledam.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak teď jsem měl na tempu na rotační pípě toho kouta. Jako jo, šlo to, ale cejtim v tom něco co tam nebejvalo a hospodou to nejni
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo rád bych, ale jen tak řidičsky :(
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: muzes tam mozna zkusit i toho parohace z lucni boudy :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    teď tady koukám, že asi jedu zejtra do vrchlabí a tak mi doteklo, že vlastně jedno z hodně dobrejch poslední dobou byl vrchlabskej Hendrych a pak rychnovská kněžna
    JONAS
    JONAS --- ---
    jo a ještě ten nefiltru od chotěboře se dal, ale dlouho jsem neměl (plus, myslim)
    JONAS
    JONAS --- ---
    X_RATED_IDIOT: líšeň je fakt celkem pitelná, ale teda pegas fakt nevim. kdysi mi to ještě celkem jelo, ale teď mi to přijde spíš jako atrakce, než solidní pivovar. jinak ta třebíč fakt celkem ujde. přijde mi, že se za poslední rok dost zlepšili (nebrat pšenku, tu maj hodně, ehm, specifickou). jinak teda doporučuju valáška, někdy zas určitě uvaří nefltr. 12°.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo sumečka mám taky rád, ale mírně se vymyká zádání (ležák plzeňského typu):))
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    včera výborná IPA od Permona v láhvi...pro ty na které je IPA obecně moc trpká doporučuji..no a pak Sumeček a kocouří 12tka v Pete's burgeru taky bodla...ten Sumeček je prostě lahoda..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: sou dolní bojanovice :)
    líšeň nebo pegas taky ujdou, ale na druhou stranu záleží na chuti, přišlo mi, že čim víc na východ, tim míň hořký a urban je hořkej docela dost, což se v okolí nemusí cenit... ale třeba ty jejich cornelly sou boží a ležák mi taky jel. Pak teda kounice třeba, Maxmillian mi přišel taky slušnej
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    UNDERDOWN: Ten Urban je fakt tak dobrej? Znami z Trebu (zil jsem tam 10 let) tvrdi, ze to takova hitparada neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam