• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Oba dělali v Mapě a máš pravdu, mluvili o Koutu, tak uvidíme... Pokud se mi povede se tam v pátek stavit, tak poreferuju...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    hm, jeden z nich dělal v mapě, povídal, ale, že budou mít kouta a né kácov
    KACIR
    KACIR --- ---
    Malá reklama: Známej "Makovec" s kamarádem otvíraj novou pivomlsnou hospůdku s pivotékou, zove se Dno pytle, najdete ji v Praze kousek od I.P. Pavlova v ulici Kateřinská 10.
    Facebookova prezentace je zde: https://www.facebook.com/dnopytle

Otevírají zítra v 14:00 a na pípách bude
    z České Republiky:
    - Hubertus Kácov 12° za 28,- Kč
    - Permon Sokolov Summer Ale za 40,- Kč
    - Permon Sokolov Sherpa IPA za 42,- Kč

z Bavorska:
    - Brauerei Knoblach Schammelsdorf - Ungespundetes Kellerbier - samospádem z dřevěného sudu!
    - Brauerei Wagner Merkendorf - Ungespundetes Kellerbier - samospádem z dřevěného sudu!
    - Brauerei Wagner Merkendorf - Weissbier
    - Brauerei Hummel Merkendorf - Ungespundetes Kellerbier
    - Brauerei Hummel Merkendorf - 1162 Jubiläums-Festbier, světlý Rauchbier
    - Brauerei Hummel Merkendorf - Weissbier

...a dále široký výběr pečlivě vybraných lahvových piv. Všechna točená bavorská piva jsou za jednotnou cenu 45,- Kč. Piva budou narážena postupně, vždy dvě nebo tři naráz.

Prostor bude nekuřácký.
    Konec reklamy, děkuji za pozornost.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    X_RATED_IDIOT: nepošleš mi pls do pošty trasu, jsem teď ve čtvrtek byl poprvé v Brdech a Vilém II z Jince, v Ešce naprosto bomba, hlavně pršelo, ale to mi pak už nevadilo :-)
    dávali jsme si 12° a na cestu malou 15ku
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mmx jen tak do počtu na start, baštýř už má i dvanáctku a ne špatnou, o hostomicích jsem slíbil pomlčet :), všerad jako vždy dobrá 13 a v bobru mají teď čarodějnickou polotmavou 13
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a něco ze sobotního výletu na kole - 100 km, 5 pivovarů:

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak bobr bude vařit teď někdy black hawk typ ejlu, černou 17, měla by bejt cca za měsíc. Jo a prej tam maj cosi od nomáda, kapitán?
    NOIK
    NOIK --- ---
    včera jsem měl v Pivovarským klubu jejich kopřivový jarní speciál a musím říct že mi to fakt jelo
    JITULIETA
    JITULIETA --- ---
    Kam putuje ČESKÝ CHMEL? SEZNAM zemí, kam vozíme zelené zlato - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...avy/zajimavosti/kam-putuje-cesky-chmel-seznam-zemi-kam-vozime-zelene-zlato.html
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ten shitovec bude něco jako tenkját posvícenský v Úněticích, co trhalo hubu zevnitř. :-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mě spíš ty hostomice. A žitovec (pokud je receptura od Mistra Černohorského), ale třeba špa nebude takový zklamání jako šnajdr 14. zelenýho zajíce se bojim, měl jsem loni v kulovym a bylo to nedobrý. Každopádně se tam chystám
    NOIK
    NOIK --- ---
    ŠPA by mě docela zajímala

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a včera v kostelci šnajdr světlá 14, žádná sláva, spíš do sladka a na čtrnáctku moc nedržela na jazyku, ale aspoň se konečně snažej vařit
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    malej průlet liblicema: hastrman 11, kubík, maxmillian, prager laffe vídeň, cornel single malt, všeradice 11 a ipa. Jinak co jsem si všiml, měli kouty, hendrycha, harachov, dobrušku, rychnov a strakonice
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    X_RATED_IDIOT: no pozor na to pivo, nejednou jsme se z něj zesrali. celá parta. je trochu živý :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: sakra jezdim tam furt a teď nic, než se tam dostanu bude to zase pryč
    NOIK
    NOIK --- ---
    Kostelec:

V sobotu 29/3/2014 narazíme další pivo z našeho minipivovaru Šnajdr. Tentokráte se bude jednat o várku číslo 3 vařenou 25/1/2014 a tmavý speciál. Použité slady: plzeňský (Rajhrad), mnichovský (Kounice), Caramünch II, Carared, Carawheat, Carafa II (Weyermann), chmel žatecký poloraný červeňák a sládek, pivovarské kvasnice. Nefiltrováno, nepasterováno, hořkost 34 EBU, barva 105 EBC.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a teda k tý liboci, je to rohová hospoda s velkou zahrádkou (která byla včera zavřená a měli jsme docela problémy s kolama) naproti mekáči nad šárkou. Docela to i vypadá vevnitř pěkně. Pivo měli 11 světlá šárka - celkem slušný, 12 světlá ctirad - to mi moc nejelo, takový bombónový, černý a pšenici jsem netestoval. Obsluha z půlky v pohodě, z půlky kokot. kecy typu tak jděte o sto metrů níž tam zahrádku maj a když vám to budu točit do petky, bude to hrozně trvat, ale mužu vám natočit lopkovice, to bude hned celkem svědčej o tom, že tam ten tejpek jenom pracuje a tim to pro něj hasne. Jinak petky občas maj i natočený v lednici, ale včera měli jen tu 12
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no jedenáctka je super, hodně hořká, tu polotmavou jsem měl jednou v lípě a taky mě nevzala. A Ale 16 je taky moc dobrá, jen se to nedá pít celej večer :)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    tak hendrych 13 polotmava neni muj salek kavy
    ta ostatni piva od nich jsou nejak vyrazne lepsi? tohle mi prislo naprosto nevyrazne
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    byl jste někdo v tý liboci? mám dneska čas, tak bych se tam stavil, jestli to stojí za to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam