• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: zahradka asi nema ted uz moc prioritu... takze to bych neresil, pokud uz vnitrek vypada zarizeny.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: no asi jo, zatim to ale vypadá, že nemaj ještě otevřeno a na zahrádce z boku je hromada suti. Skrz okno to ale vevnitř vypadalo zařízeně
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    To vypadá jako sázka kdo uvaří dřív pivo, jestli Lužiny, Vinohrady, Kunratice nebo Malešice. :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: sem myslel toho 27 jak inzerujou, ze budou narazet
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mám to kousek od práce, jestli začnou vařit, třeba to bude dobrá alternativa k tvrzi
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nemusíš, zatim je to zavřený, bejvalá hospoda na staré poště (jestli si ten název pamatuju dobře)

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: nevim, ale bydlim kousek, tak muzu zajit :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    EXTREME: na ratebeer bacha, radši všechno ověřovat na webech těch podniků, v Římě mě docela vypekl, ale jako startovní informace to špatný nejni
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EXTREME: nevis o necem co nezavira v osm vecer ? ony ty konference jsou bohuzel pres den. diky
    VOY
    VOY --- ---
    Poradite mi prosim nejaky zajimavy pivni misto v Amsterdamu? Jedu na konferenci a rad bych pri te prilezitosti obrazil neco zajimavyho...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Brewery Creates 99-Pack of Beer. For Realsies. :: Drink :: News :: Paste
    http://www.pastemagazine.com/articles/2014/08/brewery-creates-99-pack-of-beer-for-realsies.html
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: chytróna maj u koní v troji
    NOIK
    NOIK --- ---
    minulý týden jsem nabral produkci pivovaru harrachovské sklárny Novosad http://www.pivovarharrachov.cz/index.html ..František dobrej, Čerťák ještě o něco lepší, ta huťská osmička pro cyklisty musí bejt fajn zaháněč žízně, člověk si může jich dát víc aniž by pak spadl z kola

..a taky jsem jinde pokoupil citrónovýho Chytróna z Vratislavic, který je podle mě bezkonkurečně nejlepší radler co jsem zatím měl ..a pak jablečnou nealko pivolimonádu také od nich, taktéž výborná ..škoda že oboje jsem v Praze neviděl nikde prodávat
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo je na výletě v rakousku, konkrétně u Krimmlerskej vodopádů, tak může zaskočit k Antonu Wallnerovi na pivo (světlý, tmavý, weiss i šiškový měli :-)
    Žádná sláva, ale nejlepší ležák široko-daleko (Kaiser a Ottakringer sou marný).

HAWKE_
    HAWKE_ --- ---
    ježiši jak se těším do ČR na levný pivo s pořádnou pěnou.. plechovková piva se nedají pít pořád :-/ ty pics mi dělaj chutě :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    aha tak 12 byla vídeň, 11 a 10 světlá a 13 tmavá. Z petky na mě vypadla takováhle světlá 12 :)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a byli jsme v sedlčanech včera. hospoda docela pěkná, zahrádka taky dobrá, pivo trochu inkoustový,ale dalo se. desítka, dvanáctka, tmavá 13 a vídeň
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam