• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    MION
    MION --- ---
    Sedlak 12 , Selsky pivovarek Kromeriz
    doporucuji, velice dobre pivo :)hodne horke to ja muzu.
    1. Selský pivovárek - Pivo z Kroměříže
    http://www.selsky-pivovarek.cz/
    DAHY
    DAHY --- ---
    Pivovar Matuska vyhral se svym Apollo Galaxy zlato na International Beer Cup 2014. Nepochybuju, ze zcela zaslouzene.

https://www.facebook.com/pivovarmatuska
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    sem fuc, skoda, zasel bych
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Nevím víc, než psáno jest. A ani nevím, jestli je to na pozvánky...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    KACIR: Borowiec? Ajajaj...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dobrý, takže bude něco vařenýho vyloženě tam (ten tajemnej host 11,2°) nebo maj akorát nějaký cizí a "svoje" odjinud? já se tam nejspíš taky bohužel nedostanu, ale možná se o to pokusim
    KACIR
    KACIR --- ---
    Pavel Borowiec, šéfredaktor Pivo, Bier & Ale:
    27. září se od 10.00 v Malešickém mikropivovaru rozběhne Pivní orloj, který jsem pro pivovar sestavil z nabídky českých i zahraničních pivovarů. Prvním pivem se stane nefiltrovaná desítka Hubertus z Kácova. V jedenáct následuje Pale Ale Original Malešického pivovaru, který se vařil v Joes Garage. Narážet se bude po hodinách až do 20.00 , kdy přijde na řadu Imperial lager z Břevnova. Ke každé hodině bude přiřazeno pivo podle stupňovitosti . Zkuste si tipnout na jaká dojde. Speciální host ke Dni českého piva se naráží v 11,20 přijďte přivonět a ochutnat.

(A já jsem v práci asi kilometr odtama... :-( )
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    seru na to, začnu se věnovat tuzemákům asi :))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: zahradka asi nema ted uz moc prioritu... takze to bych neresil, pokud uz vnitrek vypada zarizeny.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    bacha sou tu děti :))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    To nikdo neví, stejně jako ty ostatní. Hledejte Fucksbůky a ostatní píčoviny a vůbec...
    Někde se prsej, že se jim tam mrdaj rockový hvězdy, někde se nikdo nemrdá a někde na to mrdaj.
    VOY
    VOY --- ---
    UNDERDOWN: Vinohrady otviraji kdy?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: no asi jo, zatim to ale vypadá, že nemaj ještě otevřeno a na zahrádce z boku je hromada suti. Skrz okno to ale vevnitř vypadalo zařízeně
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    To vypadá jako sázka kdo uvaří dřív pivo, jestli Lužiny, Vinohrady, Kunratice nebo Malešice. :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: sem myslel toho 27 jak inzerujou, ze budou narazet
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mám to kousek od práce, jestli začnou vařit, třeba to bude dobrá alternativa k tvrzi
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nemusíš, zatim je to zavřený, bejvalá hospoda na staré poště (jestli si ten název pamatuju dobře)

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: nevim, ale bydlim kousek, tak muzu zajit :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam