• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    KACIR
    KACIR --- ---

Info z kácovské xichtoknihy:
    Pivovar Hubertus Kácov má novou pivovarskou hospodu:
    Záběhlická 192,
    10600 Praha 10, Záběhlice
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: jo vařil to Jarin s organizátorama akce
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    to je snajdr? Rad bych od nej mel neco zajmavyho, zatim se nezdarilo...
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: nedá, celá várka se vypila včera, ti co měli na tý konferenci příspěvek dostali i tuhle lahev (já z protekce)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: Dá se koupit v Praze? Nebo kde? Nutně potřebuju sehnat!
    NOIK
    NOIK --- ---
    dobře se pilo tohle včera skoro celej den (než se všechno vypilo), pěkně hořký a přitom pitelný

VOZKA
    VOZKA --- ---
    SEEKER: Možné je určitě obojí, byl jsem tam v létě a v takovém počasí je těžké za pivní chutě ručit. :) Tou hořkostí si ale jistý jsem, takže alespoň nějaká změna tam asi proběhla.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    VOZKA: Buď se za těch šest let výrazně zhoršil anebo to vidim na kombinaci faktorů velké vedro + kvalitní chlazení. Já letos po čtyřech dnech s ichnusou (v níž jsem si brzy vyškrtnul to c v názvu jako přebytečné, a vlastně taky "i" a "a") v hlavním městě skákal do vzduchu, když jsem objevil pivotéku (mimochodem: italský ipa sou vesměs dost povedený, to známe i z místních pivoték, točenej stout měli taky dobrej, ale pak přinesli točenej imperial pilsner a tam se ukázalo, zač je toho loket).
    Jo a hořká mi teda nepřišla vůbec.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak treba v thajsku sintha se docela da
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    SEEKER: Překvapivě na Sardinii jsem pil asi před šesti lety ležák Ichnusa, kterej mi přišel dost pitelnej. Moc to nepěnilo a samozřejmě to nebylo nic speciálního, ale mělo to chuť a nemělo to z mýho pohledu žádnou příliš velkou vadu, jen to bylo dost hořký (piju spíš piva jako Polička než piva jako Chotěboř).
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: v německu taky pokud to jde zkoušim pils a musim souhlasit, na dobrej jsem ještě nenarazil, většinou ani nepoznám, jestli to má bejt pils nebo helles
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SEEKER: tri roky sem zil v nemecku a dibrej pilsner sem nenasel. nastesti mam rad weizen,a z cr sem si dovazel svuj oblibeny klaster, takze sem netrpel
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SEEKER: Mě přišel v cajku Samuel Adams Boston lager...sice na ty hořčí piva tolik nejsem, ale tenhle se dal...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    zabrousil jsem na pivni pohotovost na smíchově a oni už neplněj ty 5l soudky za 150,- nebo kolik když si člověk přinese prázdnej? ... ne že by to bylo pro mě aktuální teda :-))

Grilování, výčepní zařízení, gril na sele-Pivní pohotovost Praha
    http://www.pivnipohotovostpraha.cz/
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KINGFISHER: Já si na ejly potrpim, ale je fakt, že nemoci to občas proložit českym ležákem, to by mi vadilo. Btw když už jsem nakousnul ten Dublin, jediný pivo, co mi v Porterhousu nejelo, byl právě pilsner.
    Což mě přivádí k otázce: pili jste někde v zahraničí dobrý ležák plzeňsého typu?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SEEKER: jo, ono to je všechno fajn, pokud to neni napořád. já jsem tady 6 let a šíleně mi chybí český piva..
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KINGFISHER: Ten red ale sem pil v únoru v Dublinu, co si pamatuju, tak dobrý, ale byl sem tam na svatební cestě, takže bylo tak nějak všechno pivo dobrý :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    zatim nevim, je to v ledničce a ochutnám v blízký budoucnosti...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nj inostranci :) a jaky to je? ja zkusil z makra wells bombardier a nakonec zadnej orgac, polotmavej ale. Maj tam jeste par dalsich anglickejch, treba budou lepsi
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    objevil jsem v obchodě nějakou novinku, tak jsem to koupil na ochutnání... bylo to v akci (nevim teda, jestli 1,5e za třetinku se dá považovat za slevu), ale co... byl jsem zvědavej...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam