• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ANDY_WARHOL: Zkus to ( a nebo někdo další) s ohledem na ty další sledovaný aspekty :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EXCITE: me kdyz se dobre rozpije a nekdo me vyhazuje nesmyslne brzo z hospody tim ten podnik tak zosklivi, ze nejsem schopen na nej davat dobre reference
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ANDY_WARHOL:zavíračka v 23 mi nevadí, spíše bych koukal na ceny a na obsluhu.. (například na Míráku mě srala právě ta obsluha, která neuměla skoro vůbec česky)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EXCITE: ja musim rict ze zadnej, protoze ve vsech co sem byl, tak zavirali i o vikendu max v 11.
    takze te odkaezu na stary dobry u sadu, kde neni az takovej vyber, ale zato je to proste normalni pratelska hospoda se solidni zavirackou
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Hele,kterej z těch pivních barů, který točej různý zajímavý věci ve velkým výběru byste v Praze doporučili?
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kocour 15' 6,1%
    a Matuška je uveden jako polotm. speciál
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Svatomartinský piva fKulovym blesku:
    Antoš 13' 5,4%
    Matuška 16' 6,3% 40 EBU
    Kocour 14'
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pro mě z toho plyne, že vlastní teda nemaj a pokud maj fakt unikátní (unikátně malou) varnu, tak se k jejich vlastnímu pivu dostanu leda ultranáhodou
    NOIK
    NOIK --- ---
    servírka říkala že je jejich, podle mě ještě nezprovoznili vlastní varnu ale taky nevim
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    trošku jako velkopražské pivo vařený v žamberku (pivopárek)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    takže jakže?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Pivní styl:
    American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
    Pivovar:
    Malešický mikropivovar (Praha, Česká republika)
    Vařeno v:
    Joe’s Garage (Plzeň, Plzeňský kraj, Česká republika)
    Stupňovitost: 11° Plato
    Obsah alkoholu: 4,2 %
    Kvasinky: svrchního kvašení
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: vážně byla jejich? tak tos měl celkem kliku asi, já se tam ještě nedostal
    NOIK
    NOIK --- ---
    včera jsem byl v Malešickým pivovaru a je to tam příjemný, jejich APA je super, IPA od Faltuse mě docela zklamala, jídlo zkusim příště
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Jedna xychtbůkofka: pivovrah Šedivák
    !! EXCLUSIVE LIMITED EDITION !!!
    Dnes připravuji recepturu na Tmavý Special 13°
    a mohu prozradit že bude obsahovat med,koriandr a
    12% ovsa a vařen bude z 5 sladu. Těšíte se?
    Zítra první várka !
    NOIK
    NOIK --- ---
    kdo bude projíždět Velkými Popovicemi nechť se zastaví v takový tý venkovský retro sámošce naproti pivovaru ..maj tam lednici plnou dobrých piv za ceny tak o 20 korun nižších než v pražských pivotékách ...nabídka se tam asi točí, na jaře tam měli úplně něco jinýho než dneska, kdy jsem pokoupil Tlustýho netopýra od Antoše, McHuga z Kroměřížskýho selského pivovárku, Kance ze Zámeckého pivovaru Břeclav a klasiku Sumečka - až na něj jsem zbylé ještě neměl tak jsem zvědavej, recenze na všechno jsou vřelé
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    UNDERDOWN: Holy Swine 21° a další např. Holy Dog 12°, Holy Mustang Pale ALE ad.

UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Pivotéka Pod Ořechem, Petrov u Strážnice (hned vedle sou sklepy-Plže). Majitel pivotéky je zároveň majitelem létajícího pivovaru Holy farm.
    Spoustu lahváčů z blízka i daleka a taky pochutiny k pivu (naložený papričky ad.).
    DMAG
    DMAG --- ---
    Pivnice Kulový Blesk, Praha, Česká republika - ŽivotNaCestách.cz
    http://www.zivotnacestach.cz/pivnice-kulovy-blesk-praha-ceska-republika/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera jsem trochu špiónil ve vinohradskym pivovaru, tak zatím mají pivo uvařený v baště vrchlabí, ale i přesto je dobrý (vařili si ho tam nějak sami) a viděl jsem tam tahat sudy z bonu. svoje budou mít prej cca za tejden. Budou mít světlou 12 a 11, na technologiích se podílel František Richter, ale prej o ukecali aby to pivo výjimečně bylo hořký. Slad tam maj z ferdinanda a bamberga
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam