• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Jedna xychtbůkofka: pivovrah Šedivák
    !! EXCLUSIVE LIMITED EDITION !!!
    Dnes připravuji recepturu na Tmavý Special 13°
    a mohu prozradit že bude obsahovat med,koriandr a
    12% ovsa a vařen bude z 5 sladu. Těšíte se?
    Zítra první várka !
    NOIK
    NOIK --- ---
    kdo bude projíždět Velkými Popovicemi nechť se zastaví v takový tý venkovský retro sámošce naproti pivovaru ..maj tam lednici plnou dobrých piv za ceny tak o 20 korun nižších než v pražských pivotékách ...nabídka se tam asi točí, na jaře tam měli úplně něco jinýho než dneska, kdy jsem pokoupil Tlustýho netopýra od Antoše, McHuga z Kroměřížskýho selského pivovárku, Kance ze Zámeckého pivovaru Břeclav a klasiku Sumečka - až na něj jsem zbylé ještě neměl tak jsem zvědavej, recenze na všechno jsou vřelé
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    UNDERDOWN: Holy Swine 21° a další např. Holy Dog 12°, Holy Mustang Pale ALE ad.

UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Pivotéka Pod Ořechem, Petrov u Strážnice (hned vedle sou sklepy-Plže). Majitel pivotéky je zároveň majitelem létajícího pivovaru Holy farm.
    Spoustu lahváčů z blízka i daleka a taky pochutiny k pivu (naložený papričky ad.).
    DMAG
    DMAG --- ---
    Pivnice Kulový Blesk, Praha, Česká republika - ŽivotNaCestách.cz
    http://www.zivotnacestach.cz/pivnice-kulovy-blesk-praha-ceska-republika/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera jsem trochu špiónil ve vinohradskym pivovaru, tak zatím mají pivo uvařený v baště vrchlabí, ale i přesto je dobrý (vařili si ho tam nějak sami) a viděl jsem tam tahat sudy z bonu. svoje budou mít prej cca za tejden. Budou mít světlou 12 a 11, na technologiích se podílel František Richter, ale prej o ukecali aby to pivo výjimečně bylo hořký. Slad tam maj z ferdinanda a bamberga
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    30.10. otevřeli s valkou slávou Kolčavku. Na čepu 11°, 12° (světlé), 13° (tmavé) a 15° IPA.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    aha, takže by se zanedlouho mělo něco objevit, no to jsem zvědavej. Každopádně na fasádě furt řáděj zednici
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    X_RATED_IDIOT: z FB.. prý už vařili na začátku října

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no nevim, ale varny sem skrz okno viděl. Zatím to ale vypadá ve výstavbě

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jsem obědval v Austerlitzu u mlýna ( http://slavkovskypivovar.cz/kontakt.php ), jídlo v menu super, dvanáctka taky celkem ušla, vzal sem si domu tři litrovky a i s dýškem jsem tam nechal tři kila, spokojenost, doporučuju
    OTZ
    OTZ --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no byl jsem tam někdy před třema nedělema, je to taková běžná putyka. Maj 10, 12, filtr, nefiltr, ceny lidový (mám pocit 23,- za dvanáctku, bez rozdílu), filtr byl lepší než nefiltr, ale oboje chutnalo vodově. Na stolech rezervačky, ale můžete si sednout kamkoliv, asi to maj proti bezdéčkům, nebo co. jídlo jsem nesledoval. Podle pingla to provozuje majitel pivovaru/klokočníka, nebo tak nějak
    KACIR
    KACIR --- ---

Info z kácovské xichtoknihy:
    Pivovar Hubertus Kácov má novou pivovarskou hospodu:
    Záběhlická 192,
    10600 Praha 10, Záběhlice
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: jo vařil to Jarin s organizátorama akce
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    to je snajdr? Rad bych od nej mel neco zajmavyho, zatim se nezdarilo...
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: nedá, celá várka se vypila včera, ti co měli na tý konferenci příspěvek dostali i tuhle lahev (já z protekce)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: Dá se koupit v Praze? Nebo kde? Nutně potřebuju sehnat!
    NOIK
    NOIK --- ---
    dobře se pilo tohle včera skoro celej den (než se všechno vypilo), pěkně hořký a přitom pitelný

VOZKA
    VOZKA --- ---
    SEEKER: Možné je určitě obojí, byl jsem tam v létě a v takovém počasí je těžké za pivní chutě ručit. :) Tou hořkostí si ale jistý jsem, takže alespoň nějaká změna tam asi proběhla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam