• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    EXCITE: kulový blesk bez rezervace leda na oběd, kolem čtvrté a později beznadějně plno, pokud si nechceš sednout jen na jedno dvě piva, než se zaplní rezervačky... A naproti Pivu a párku je ještě pivotéka Pivní rozmanitost - je to tam dost hnusný, ale maj tam 4 pípy a mívají dobré věci za fajn ceny. Tam se určitě bez rezervačky vejdeš. (ale maj tak do 10 myslim - já tam chodim pro pivo na doma a dám si většinou tak dvě tři malý odpo či v podvečer).
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    jeste řeknětě kam se dá jít bez rezervace

Pivo a párek, Pivní šenk u kacíře se mi líběj..
    Ve finálei i ty Zlý časy a Kulový blesk nevypadaj špatně :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SEEKER: aha vidíš, to ani nevím, že maj něco na Vinohradský, já znám jenom tu prodejnu.

Já teda byl v Dlouhý jenom jednou a čekal jsem teda větší průser. Není to sice místo, který bych extra vyhledával, ale zase když někdo dá na výběr tohle nebo blízký Harley's, tak tam rád zavítám...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    GULDUR: Bavíme se o BeerGeek baru s 30 pivy na čepu a ne o té jejich prodejně se 4 pípami? Protože tam je to fakt jen prodejna, ale na vinohradský ted otevřeli nový, celkem stylový bar...

Jinak Beer Muzeum v Dlouhý mi přišlo takový fakt echt turistický, moc tomu nerozumněj a nijak extra se o to pivo nestaraj.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SEEKER: jj, Beer Geek je trošku dražší a hodně toho mají ze zahraničím ale je tam taková příjemná až sousedská atmosféra. Sedí se tam vlastně jenom u pultu a je to spíš prodejna, ale má to svoje kouzlo, i když spíš na pokec, než na nějaký ukrutný chlastání...

Pokud ti nevadí brzká zavíračka, tak fajn je třeba Pivo a párek, obzvlášť, když je hezky, tak se dá sedět v příjemným vnitrobloku. V poslední době, ale preferuju spíš klasický hospody s pár dobře ošetřenejma sudama a čepu, jako třeba pivní šenk U Kacíře.

Za vyzkoušení stojí i to Beer muzeum v Dlouhý, hned naproti Roxy. Sice je tam obsluha trochu pomalejší (děvčata se občas tak bezcílně plahočí mezi stoly) a kulisu tvoří spíše turisté, ale jinak to tam není špatný a výběr taky relativně slušnej, i když si ho nechaj zaplatit.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    EXCITE: Já chodím rád do kulového blesku, dobrý výběr, ceny ne zcela nízké, ale podle mě celkem fajn obsluha (narozdíl od zlejch časů, který už se staly tak trochu manufakturou - příliš mnoho píp i lidí, kteří kolikrát nevědí, co točí...). Záleží taky na tom, co máš rád - já preferuju ejly a ipa, takže těch podniků není zas tolik s pestrým výběrem.
    Pokud jde o otvíračku a rozmanitost, tak ten novej Beergeek bar na jiřáku má do dvou a navíc fakt velkej výběr, ale bude to trošku pivní hipsteřina - hodně zahraničních piv a tipuju, že tomu budou dost odpovídat i ceny.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EXCITE: byl sem na dvou takovych mistech, v jednom se mi nelibila obsluha, v druhem ostatne taky a v obou se koncilo moc brzy, takze nedoporucim nic, jeste je to skoro rok, co sem byl naposled v tom druhem, a nekolik let co sem byl v tom prvnim, takze info stejne neaktualni.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ANDY_WARHOL: Zkus to ( a nebo někdo další) s ohledem na ty další sledovaný aspekty :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EXCITE: me kdyz se dobre rozpije a nekdo me vyhazuje nesmyslne brzo z hospody tim ten podnik tak zosklivi, ze nejsem schopen na nej davat dobre reference
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ANDY_WARHOL:zavíračka v 23 mi nevadí, spíše bych koukal na ceny a na obsluhu.. (například na Míráku mě srala právě ta obsluha, která neuměla skoro vůbec česky)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EXCITE: ja musim rict ze zadnej, protoze ve vsech co sem byl, tak zavirali i o vikendu max v 11.
    takze te odkaezu na stary dobry u sadu, kde neni az takovej vyber, ale zato je to proste normalni pratelska hospoda se solidni zavirackou
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Hele,kterej z těch pivních barů, který točej různý zajímavý věci ve velkým výběru byste v Praze doporučili?
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kocour 15' 6,1%
    a Matuška je uveden jako polotm. speciál
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Svatomartinský piva fKulovym blesku:
    Antoš 13' 5,4%
    Matuška 16' 6,3% 40 EBU
    Kocour 14'
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pro mě z toho plyne, že vlastní teda nemaj a pokud maj fakt unikátní (unikátně malou) varnu, tak se k jejich vlastnímu pivu dostanu leda ultranáhodou
    NOIK
    NOIK --- ---
    servírka říkala že je jejich, podle mě ještě nezprovoznili vlastní varnu ale taky nevim
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    trošku jako velkopražské pivo vařený v žamberku (pivopárek)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    takže jakže?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Pivní styl:
    American Pale Ale (Pale Ale, Ale)
    Pivovar:
    Malešický mikropivovar (Praha, Česká republika)
    Vařeno v:
    Joe’s Garage (Plzeň, Plzeňský kraj, Česká republika)
    Stupňovitost: 11° Plato
    Obsah alkoholu: 4,2 %
    Kvasinky: svrchního kvašení
    NOIK
    NOIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam