• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no já nevim, tudle jsem ho utrpěl a řekl bych s bídou jedna osmina se šedym zákalem :) urinus i sralopramen se zbytečně démonizujou, je to všechno stejnej patok :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: hele, i v pivu plati, ze mezi slepymi je jednooky kralem, a ty si vyjmenoval samy slepoty a kozel je skutecne spis jednoocko :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NOIK: mas pravdu..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    inu když kolega řeší, že chce nějaký jiný pivo, má to v hospodě kde chtěj připlatit nějaký kachle navíc, že si dotáhne vlastní, asi pro to důvod bude. V každý putyce maj nějakýho toho kozla 11, ať už se to menuje třeba urinus, krušnovice nebo sravopramen...
    NOIK
    NOIK --- ---
    POHODAVOLE: to je úplně špatnej předpoklad, vždycky je lepší mít lepší pivo i pro lidi co si v tom moc nelibujou než aby byli nasraní ti co ho maj rádi
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    X_RATED_IDIOT: to samo chapu, ale hlavne aby bylo tech 80% i na ty svatbe..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    POHODAVOLE: řekl bych že i při ultrapekelný satanmegavýtoči to pro každýho zmlsanýho jedince, kterejch je tu tak 80% bude kozel sodovka s pivní příchutí...
    NOIK
    NOIK --- ---
    Kozel 11 v tomhle klubísku jo?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CORWEX: tak to je docela divny, protoze si davam tocenyho vetsinou dvakrat mesicne a chutna mi dost, ale samo zalezi kam clovek zajde. Ja chodim na misto, kde maj pekelnou vytoc..
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    POHODAVOLE: Když jsem měl Kozla naposled, chutnal jako minerálka s pivní příchutí, ale při první příležitosti si zkusím dojem opravit.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CORWEX: co 11 z Popovic? Stoji prd a je gut. Na svatbe jsme jich taky nekolik vytocili :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Takže jsme navštívili Pivní šenk U Kacíře a spokojenost, poté Zlý časy, tam už proběhla je menší ochutnávka, ale Punk IPA 0,3 za 75,- je trochu přehnané za to R A Dvorský velmi potěšil chutí i cenou ..
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    EXCITE: uprincemiroslava.eu
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    prostě dobrý pivo ve správnou chvíli, a dal bych si ještě jedno.

něco jako černá kněžna ze svijan, ale ne.

tohle bylo lepší
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    čižickej černej bizon!

hořkej, kombinace chmele a karamele, paradni kombinace. pdrobnej refarat dam zejtra.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dostal jsem emerickýho ejla, web pobavil http://www.butternutsbeerandale.com/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tyvole tak to je slušný peklo, to bych si sehnal dvouhekťák :) nedalo by se s nima domluvit spíš teda 1500 za vytočenejch 100 piv? tohle mi přijde trošku natažený, pokud tam budete jíst a pít ostatní věci jejich
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    X_RATED_IDIOT: Dík! Jen abych vysvětlil, proč bych rád větší sud - budeme to mít v restauraci, kde se snad o pivo dovedou postarat, ale za naražení každého sudu si účtují patnáct stovek, proti čemuž protestuje můj vnitřní šetřílek.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    bobr 11, já ho za tim účelem měl taky. možnost oběru v třebáni nebo na písnici. Maj buď 25 nebo 30 l sudy, cena slušná - 725 za 25 880 za 30, dělaj i petky s vlastní etiketou, jako vejslužka to mělo úspěch. Teď maj prej i novýho ejla, já měl jednu 25l a zahučela jako první (a to sem jel na 3 pípy piva a jednu malinovky). Chlaďák půjčej taky
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    Dlouho tu nebyl svatební dotaz: Plánujeme se v létě brát a rád bych k tomu točil nějaké solidnější pivo. Zároveň:
    - by mělo být slabší, ať se svatba nezvrtne.
    - bych ho uvítal tak v 70-100litrovém sudu. Obávám se ale, že standard bude 50 l, nebo se pletu?
    - by se mělo dát rozumně dodat na východ Prahy.

Má někdo tip?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam