• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: to co pises bych nepozrel a radsi si dal kolu, kdyby to nekde meli. kozla si v klidu dam i kdyz picuju. rozdil tam je takovej, ze sem ochotnej to pit cely vecer, kdyz neni alternativa. starac je snad uplne nejhorsi pivo (tim myslim ten klasickej. ten nefiltr se mozna da, nezkousel sem). g a krusky sou jen o malej schudecek lepsi ale porad dost nepitelny
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no já nevim, tudle jsem ho utrpěl a řekl bych s bídou jedna osmina se šedym zákalem :) urinus i sralopramen se zbytečně démonizujou, je to všechno stejnej patok :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: hele, i v pivu plati, ze mezi slepymi je jednooky kralem, a ty si vyjmenoval samy slepoty a kozel je skutecne spis jednoocko :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NOIK: mas pravdu..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    inu když kolega řeší, že chce nějaký jiný pivo, má to v hospodě kde chtěj připlatit nějaký kachle navíc, že si dotáhne vlastní, asi pro to důvod bude. V každý putyce maj nějakýho toho kozla 11, ať už se to menuje třeba urinus, krušnovice nebo sravopramen...
    NOIK
    NOIK --- ---
    POHODAVOLE: to je úplně špatnej předpoklad, vždycky je lepší mít lepší pivo i pro lidi co si v tom moc nelibujou než aby byli nasraní ti co ho maj rádi
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    X_RATED_IDIOT: to samo chapu, ale hlavne aby bylo tech 80% i na ty svatbe..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    POHODAVOLE: řekl bych že i při ultrapekelný satanmegavýtoči to pro každýho zmlsanýho jedince, kterejch je tu tak 80% bude kozel sodovka s pivní příchutí...
    NOIK
    NOIK --- ---
    Kozel 11 v tomhle klubísku jo?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CORWEX: tak to je docela divny, protoze si davam tocenyho vetsinou dvakrat mesicne a chutna mi dost, ale samo zalezi kam clovek zajde. Ja chodim na misto, kde maj pekelnou vytoc..
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    POHODAVOLE: Když jsem měl Kozla naposled, chutnal jako minerálka s pivní příchutí, ale při první příležitosti si zkusím dojem opravit.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CORWEX: co 11 z Popovic? Stoji prd a je gut. Na svatbe jsme jich taky nekolik vytocili :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Takže jsme navštívili Pivní šenk U Kacíře a spokojenost, poté Zlý časy, tam už proběhla je menší ochutnávka, ale Punk IPA 0,3 za 75,- je trochu přehnané za to R A Dvorský velmi potěšil chutí i cenou ..
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    EXCITE: uprincemiroslava.eu
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    prostě dobrý pivo ve správnou chvíli, a dal bych si ještě jedno.

něco jako černá kněžna ze svijan, ale ne.

tohle bylo lepší
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    čižickej černej bizon!

hořkej, kombinace chmele a karamele, paradni kombinace. pdrobnej refarat dam zejtra.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dostal jsem emerickýho ejla, web pobavil http://www.butternutsbeerandale.com/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tyvole tak to je slušný peklo, to bych si sehnal dvouhekťák :) nedalo by se s nima domluvit spíš teda 1500 za vytočenejch 100 piv? tohle mi přijde trošku natažený, pokud tam budete jíst a pít ostatní věci jejich
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    X_RATED_IDIOT: Dík! Jen abych vysvětlil, proč bych rád větší sud - budeme to mít v restauraci, kde se snad o pivo dovedou postarat, ale za naražení každého sudu si účtují patnáct stovek, proti čemuž protestuje můj vnitřní šetřílek.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    bobr 11, já ho za tim účelem měl taky. možnost oběru v třebáni nebo na písnici. Maj buď 25 nebo 30 l sudy, cena slušná - 725 za 25 880 za 30, dělaj i petky s vlastní etiketou, jako vejslužka to mělo úspěch. Teď maj prej i novýho ejla, já měl jednu 25l a zahučela jako první (a to sem jel na 3 pípy piva a jednu malinovky). Chlaďák půjčej taky
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    Dlouho tu nebyl svatební dotaz: Plánujeme se v létě brát a rád bych k tomu točil nějaké solidnější pivo. Zároveň:
    - by mělo být slabší, ať se svatba nezvrtne.
    - bych ho uvítal tak v 70-100litrovém sudu. Obávám se ale, že standard bude 50 l, nebo se pletu?
    - by se mělo dát rozumně dodat na východ Prahy.

Má někdo tip?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam