• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    VOY
    VOY --- ---
    X_RATED_IDIOT: Vsak to mam taky na mysli. Pokud mam chut na dobry pivo (a to se stava casto ;) tak mirim nejcasteji do BeerGeeka ;-).
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    víceméně souhlasim s
    UNDERDOWN: když mám chuť na ležák, rozhodně si nekoupim plzeň, tu si koupim leda, že sem se nezajistil a potřebuju nějaký stolní pivo k nedělnímu obědu (a to si raděj koupim desítku kvasnici od bernarda). Pokud mám opravdu chuť na ležáka, ejla, cokoliv, prostě (jak řiká pan babiš) se holt zasnažim a někam si dojdu
    VOY
    VOY --- ---
    UNDERDOWN: Samozrejme do pivoteky dojdeme, vsadim se, ze tu je spousta lidi co tam chodi pravidelne. Presto by bylo dobry, aby kdyz clovek dostane chut a nevyzaduje vyslovenou specialitu bylo neco pitelnyho dostupnyho i v Tescu. Podobne jako muzu sahnout po plzni mam-li chut na lezaka. Zbytecny v tom hledat neco vic.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Pokud ste schopný internetový hledači a nejste líný dojít dál než do posranýho Tesco, tak kousnete i ALE z petky, např. Pivní rozmanitost, Pivo & párek.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Neštěstí domácích pijáků ALE. :-) Zajeďte na točenej (Zhůř, Ostravice, Matuška ad.) ať poznáte co je to život!
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    X_RATED_IDIOT: no pro me je to jedinej stupne koupitelnej ejl(ten stavajici), takze se tesim a doufam ze ten novej bude alespon srovnatelna kvalita, jasne zadna parada ale je koupitelnej v tescu coz zadnej jinej ejl neni pokud se nepletu
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    DEMONOFANARCHY: já nevim, je nějaká naděje, že to opravdu za něco stojí, nebo je to jen další primátor?
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    DEMONOFANARCHY: u prince ho taky nemaji porad, aspon to ale maji na webu co toci. IPA je tam ted z brevnova
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Chtel jsem otestovat ten novej primator IPA a na webu primatora je pro Prahu uvedeno nekolik lokalit kde mozno:

Kde se točí India Pale Ale - Pivovar PRIMÁTOR - Náchod
    http://www.primator.cz/cz/vycep/kde-se-toci-india-pale-ale.html

Restaurace U Prince Miroslava Praha 5 K Vodojemu 4
    Pivnice U Bazénu Praha 4 Mírového hnutí 213/7
    Pivní bar Praha 2 Blanická 28

Smichov mam daleko, Miroveho hnuti snad ani neni v Praze , takze jsem dojel do Blanicke do Pivniho baru a pan mi vesele oznamil ze sice primatora obcas mivaj, ale piva u nich rotuji takze si muzu trhnout:-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    třebeach maj i tady http://www.pivoobchod.cz/ a to je v praze
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dobrá ipa je třeba cornel red ale, toho maj v liblicích... a nebo sumeček a toho maj v liblicích... a nebo něco od bizona a toho maj v liblicích... :))
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    kde sehnat nejakej mensi soudek matusky treba (v pze)? nebo nejakou dobrou ipu
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    UNDERDOWN: Ten Syrovar ale byla APA ;) Jinak souhlas, že bych si taky někdy dal slepej test a přemýšlím jak to zařídit. leda doma z lahvového. A ideálně třeba pět vzorků z průmyslovejch a pět z mini.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    HYPNOGEN: Nojo no, Kocouří ležák nebyl nikdy nic moc. Ta jejich Dešťovka je o dost lepší a pak už jenom svrchňáky.
    Co se týká chuti, rád bych udělal slepej test ležáků a pokud možno točenejch. Jenže... tak max. v Kulovym blesku a i tam je to taky s výběrem už horší, je tam víc ejlů než ležáků. Dnes: Ú, Syrovín, Tambor, Konrád, Nymburk.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Albrecht APA ochutnaná v Praze. Velmi dobré i z petky.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    minulý týden jsem byl na plzeň v karlínském Lokálu.. šel jsem tam docela s odporem, ale tentokrát jsem si odpustil důležité kecy o SAB imperilaistech, euroshitu atd.. prý tam dobře vaří.
    Tak jídlo fajn, Kozel tmavý nefiltrovaný ... no.. budiž, ale pak jsme si dali tu plzeň.. Jako klasika, relativně výrazný diacetyl, ale hodně slušně pitelné. No a pak z kolegy vypadlo, že opodál je knajpa s Kocourem... (Peter's pub nebo tak nějak). Tak jsem kroutil hlavou, co teda kua děláme v Lokále... a šli jsme na Kocoura 12°, na kterého jsem se s chutí těšil, majíc furt v puse tu chuť Plzně a že si to teda srovnám. No a teda musím říct, že nebýt to nefiltrované, tak to ani nepoznám. Jsem přesvědčený, že kdyby Kocoura zfiltrovali nebo naopak bych se kdosi napil té Plzně před filtrem, tak prostě rozdíl neidentifikuje...
    Jsou holt případy (či momenty), kdy musí jít ideologie stranou.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Ambiente si prej drží kvalitu jak nabídky tak servisu, v tom kontextu je škoda, že točej Plzeň, ale bohužel díky masivní reklamě je Plzeň většinovým spotřebitelem vnímaná jako kvalitní značka, s tím toho moc nenaděláme. Podle mě teda je Plzeň jen standard hořkýho pitelnýho piva...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Děkuji ti, že ses mě zastal. Jak z Cimrmana. :-)
    Plž je málo kde dobrá. Je pravda, že sem jí letos měl asi jednou. Většinou ta sudová i teda z "T34" bejvá podivně nakyslá (takový ty Švejkárny a jiný koncepty). V těch různejch "konceptech" je to k zblití. Obsluha arogantní, taková "taxikářská", no na hovno. Proč tam chodit a proč to pít. Kecy vo tom, že je to zásaditý pivo je nesmysl, to by museli všichni propadat z chemie.
    Je spousta lepších "pilsů" v ČR. A o tom je tohle fórum.
    A propo byl ste někdo v sobotu ve Cvikově?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    btw plž sem v ambiente utrpěl služebně, když otevírali lokál v kunraticích. Měli tam napsáno, že jim tam točí pivo mistr světa nebo čeho v točení piva a takový ty kydy co je teď hrozně moderní mít všude možně, takový to jak se točí mlíko, čochtan, hladinka a tak. díky tomu jsem se dozvěděl, že hladinka je místo minimálně jeden centimetr pod ryskou - mistr světa to přece ví nejlíp, že. Jo a to pivo bylo tak přechlazený, že ani nevim, jak chutnalo (možná zaplaťpámbu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam