minulý týden jsem byl na plzeň v karlínském Lokálu.. šel jsem tam docela s odporem, ale tentokrát jsem si odpustil důležité kecy o SAB imperilaistech, euroshitu atd.. prý tam dobře vaří.
Tak jídlo fajn, Kozel tmavý nefiltrovaný ... no.. budiž, ale pak jsme si dali tu plzeň.. Jako klasika, relativně výrazný diacetyl, ale hodně slušně pitelné. No a pak z kolegy vypadlo, že opodál je knajpa s Kocourem... (Peter's pub nebo tak nějak). Tak jsem kroutil hlavou, co teda kua děláme v Lokále... a šli jsme na Kocoura 12°, na kterého jsem se s chutí těšil, majíc furt v puse tu chuť Plzně a že si to teda srovnám. No a teda musím říct, že nebýt to nefiltrované, tak to ani nepoznám. Jsem přesvědčený, že kdyby Kocoura zfiltrovali nebo naopak bych se kdosi napil té Plzně před filtrem, tak prostě rozdíl neidentifikuje...
Jsou holt případy (či momenty), kdy musí jít ideologie stranou.