• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ochutnal sem Brtníka 11' (Němý Medvěd - Mělník) a je to dost sladový. Tohle mi nejede.
    A kde to skutečně vaří, jestli přímo v Mělníku sem se nedozvěděl.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Nechci orodovat za Lobeč.
    Chutnala mi Ctiněves, teď zrovna nejni hořká, ale sladovější, Kounice se zase zvedli...
    To je jako s muzikou. Někdo má rád Soufly někdo Špekulatůru, někdo rád Džezzzz.
    Pište o chutích a né o píčovinách.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Lobec je ted kdyztak mozny v Praze pravidelne testovat v baru Decetni dyne v Italsky ulici. Kazdej prvni tejden v mesici. Navstevu doporucuju i v ostatnich tejdnech.

Pivní a rumový bar Praha 2 | Decentní Dýně
    http://dcdyne.com/
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    UNDERDOWN: Hele, měl jsem od nich dobrej stout, ale taky celkem průserovej ale, kterýmu si bud splašily kvasnice, nebo došlo k jiný chybě při výrobě... Takže určitě uměj, ale zjevně se občas nějaká moucha najde...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Hoši. serte na to. Lobeč je dobrá, když jim nebouchne komín.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    NOIK: cece, v lobci jsem byl na kostu, vzal jsem i petky domu a teda nevim. me to prislo nahajpovany. cca 3 tydny zpet. ale pokud me presvedci o opaku, tim lip. strasne jim fandim a ten pivovar opravujou krasne.
    NOVISEK
    NOVISEK --- ---
    po návštěvě gruzie musím napsat, že tam maj - co se zahraničního výběru týče - asi nejlepší pivo (plzeňskýho typu), co jsem kde měl. favorit pro mě byl golden eagle, ale i ostatní piva moc - opravdu moc - dobrý. do kapsy by strčily i polovinu českejch ležáků.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    X_RATED_IDIOT: Je to stejna firma. Kanec docela jde, pres obcasne ulety..
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    NOIK: Byl jsem tam taky a mohu jen doporučit!!!
    NOIK
    NOIK --- ---
    dneska jsem byl poprvé U Dobřenských https://www.facebook.com/pivovarudobrenskych ..navařili teď ale s kotvičníkem a chutnalo parádně, i letní mátovej byl dobrej, byť chuťově ne tak výraznej
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Mutějovice - majitel zavřel hospodu (na stránkách nelžou) a nechce se mu jí otevřít.
    Pivo a to pouze sudy a petky pouze na telefon.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    na chatě (u kostelce n.č.l.) mi začli v sámošce prodávat břeclav, asi má s nima enapo nějakej holport. Dvanáctka se docela dá.
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak desítka teda taky parádní
    NOIK
    NOIK --- ---
    dneska lobečská dvanáctka natočená v bejvalý lobečský varně - už dlouho jsem tahle dobrou neměl, hodně hořký, voňavý, skvěle pitelný ..ještě se mi chladí v petce desítka, ta bude zejtra k obědu
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    asi jsem něco prošvihl, teda pokud tam nejsou zastoupený mainstreamy, typově staropramen, patron a podobně
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    V Berlíně se otevřela nejdelší pivní zahrádka světa, točí i česká piva – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-v-berline-se-otevrela-nejdelsi-pivni-zahradka-sveta-toci-i-ceska-piva.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    UNDERDOWN: hele zas tak zrzavý neni :D ... jo, normálně to tam točej.. servírka je taková milá čiperná slovenka a hezky se k tomu pivu hodila :D
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    KINGFISHER: Do zrzavýho Irska dovezli něco ze Slavkova?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jsem dneska objevil v Tesku.. 1.39 euro za lahev. Dělá to Samson... už se chladí v ledničce.

Plzeň v retro lahvích

ochutnávkovej pack

jedno z mála Ale který můžu ...

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a tohle je z hospody v Dublinu ... hospa se jmenuje Pifko, vařej dobře... pivo super, půllitr se mi nepodařilo ukrást :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam