• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    asi jsem něco prošvihl, teda pokud tam nejsou zastoupený mainstreamy, typově staropramen, patron a podobně
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    V Berlíně se otevřela nejdelší pivní zahrádka světa, točí i česká piva – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-v-berline-se-otevrela-nejdelsi-pivni-zahradka-sveta-toci-i-ceska-piva.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    UNDERDOWN: hele zas tak zrzavý neni :D ... jo, normálně to tam točej.. servírka je taková milá čiperná slovenka a hezky se k tomu pivu hodila :D
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    KINGFISHER: Do zrzavýho Irska dovezli něco ze Slavkova?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jsem dneska objevil v Tesku.. 1.39 euro za lahev. Dělá to Samson... už se chladí v ledničce.

Plzeň v retro lahvích

ochutnávkovej pack

jedno z mála Ale který můžu ...

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a tohle je z hospody v Dublinu ... hospa se jmenuje Pifko, vařej dobře... pivo super, půllitr se mi nepodařilo ukrást :-)

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dal bych si kdykoliv znova... škoda že tohle v Irl netočej...

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    taky fajn pití... takový jako ovocnější, ale furt pivo...

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    legendární klub v Liverpoolu, ale pivo teda hnus :-))

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Manchester

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a nějaký ty hospody... já byl 2x ve Wetherspoon's a vlastně pak jenom v Irskejch hospodách ... s kámošem, co je Ir.. takže tak...

Liverpool

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nedávno jsem byl v UK a tohle Ale mě překvapilo... fakt jemný, dobře se pije a neni moc hořký.. prej to pijou dědci řikal kámoš:D

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já měl tudle točenýho vozku a musim říct, že mi přišel fakt povedenej, možná to bylo tim, že byl tak studenej, ale skoro sem chvíli váhal, jestli to nejni alko
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    X_RATED_IDIOT: no tam jsem ho kupoval, ale uz ho nemaj :( a zadny jiny nealko mi moc nechutna...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNCLE_JIMBO: zaplať pámbu ne, ale vídal jsem ho ve větších billách nebo v tesku
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    nemáte někdo prosím aktuální zdroj Zlatýho Bažanta nealko?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    LINOLEUMKA: Jo, nadšeně přitakávám. Druhá lahev se mi chladí v lednici...
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    Doporucuju se zamerit na aktualni special od Clocka - risavyho zmikunda,, je to paradni red ipa 20•, ktera se teda fakt povedla ;)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN: jo, presne tu trasu taky na prazdniny chystam. dik za info, doufam, ze se jim bude darit, to misto je krasny
    NOIK
    NOIK --- ---
    dneska jsem celý odpoledne popíjel grepovej ležák z Two Tales (o tom pivovaru jsem slyšel poprvé http://www.twotales.cz/ ) a musim říct, že mi to hodně jelo - lehký, svěží, hořký
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam