• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: ješiš nebuď na něj zlej, stejně se tu řešej lahváče a né pivo :)))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    _UDO_: A nejni lepší si zajet přímo ke zdroji - do pivovaru?
    Pivovar Hostivar | První pivo uvařené v Hostivaři
    http://www.pivovar-hostivar.cz/
    Minipivovar Gwern | Úvod
    http://www.gwern.cz/
    Pivovar a restaurace Lužiny v Praze
    http://www.pivovar-luziny.cz/
    a další...
    Ty seš zas na drogách, že jo?!
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    ve velkejch retezcich je to naprd s pivkama, ale objevil jsem v makru chladak s Hubertusem. Tak aspon neco slusnyho .)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HAUSNUMERO: ale jo, já v celku souhlasim, až na termín že tam platí jen úměra nepřímá, což je v tomhle případě samozřejmě matematickej lapsus, že (pisatel asi nejni matik, což nesnižuje píčskou zasloužilost), to pivo bejvalo fakt dobrý a cukr tam inzerovali už od začátku (u "ležáku" s 5%)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ZOIDBERG: tak doufejme ze nekecaji a jeho chut se vrati zase tam kde ma byt. ja totiz mam prave klaster 11 nebo 12 ctku na domaci piti a hodne by me mrzelo hledat neco noveho
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    CORWEX: cukr přiznávaj zrovna v poutníku odjakživa (ale hájej se startem kvašení a já nejsem technolog - budu, až absolvuju kurz ve slepym :))). lahváč pro takovéto domácí chlastání je problém, k nedělnímu obědu si ve výsledku beru desítku kvasnici od bernarda - z nouze franta dobrej. naštěstí si mužu skočit pod barák do pavouka pro ú nebo nějakej příležitostnej speciál
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    MILHAUZ: Do Krakonoše myslím už i podle etikety sypou cukr (kdyžtak mě někdo uklidněte, že to není zas taková tragédie [taky by tam ostatně mohli lít maltózový sirup jako do Braníku]).
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MILHAUZ: Poslední dobou jsem docela frčel na Klášteru, ale jak tady čtu, tak mé smíšené dojmy z poslední várky asi nebyly jen subjektivním dojmem. Polička dobrá, chutnal mi i Rychtář… to jsou taková dostupná piva na každý den.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: me ty poutnicky specialy moc nejedou. kupuju si 12ku lahvovou domu, ale uz to neni co to bejvalo. zkusim ted vzit treba krakonose.

    nekdo nejaky doporuceni na dobry everyday obycejny svetly lezak, ktery koupim u charvata ve standardni 0,5l lahvi? vetsinou beru policku 11, ta mi chutna.

    jinak prasivka ted krome klastera 11 zavedla jeste chotebor 12 za stejnou cenu, ale velkej rozdil mezi tema pivama neni. preci na prasivku se nechodi kvuli specialnimu pivu, ale kvuli atmosfere!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: poutník už je v háji víc jak dva-tři roky, kupovávali jsme sudy, ležák nefiltr, bejvalo skvělý. Pak už se nefiltr nedal sehnat a pak když už to někde měli na čepu, nedalo se to pít. Jaká je 14v prašivce, to vůbec nevim (teda co vim, tak tam jinýho poutníka neměli, co sem tam párkrát byl)
    KACIR
    KACIR --- ---
    ANDY_WARHOL: Lepší, než kdyby tvrdili, že u nich je všecko v pořádku...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MILHAUZ: to mam trochu z ruky :) i kdyz tato slavna hospoda me laka

    kazdopadne mi odpovedeli z klasteru, ze to je pravda

    upřímně nás velice mrzí Vaše špatná zkušenost s klášterským pivem. Ubezpečujeme Vás, že změna technologie nenastala. Vámi popisované potíže jsme již zaznamenali a můžeme potvrdit, že senzorická vada piva nepředstavuje ani nepředstavovala žádné zdravotní riziko. Děláme vše proto, aby se již neopakovala. Pevně doufáme, že Pivovaru Klášter zachováte i nadále svou přízeň. Pivovar Klášter
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ANDY_WARHOL: zkus u nas na prasivce!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MILHAUZ: no co ti budu povidat, nenadchlo me to
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MILHAUZ: no je to proste kekel, musel sem to vratit, taky sem koukal na klasternim facebooku si tam taky nekdo stezoval
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    me se zda, ze naopak poutnik zmenil recepturu, nevite o tom nekdo neco?
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ANDY_WARHOL: lahvovy uz jsem nejaky cas nemel, ale tocene u nas na rohu (prasivka) je porad stejne dobre! a glutamat??
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak moje oblibene pivo klaster se nejak zkazilo, i na jejich fb si lidi stezuji na podivny ocas, me to prislo jako by tam byl pridany glutamat. ted je otazka, jestli zmenili technologii nebo se neco nepovedlo. nemate nekdo nejaky informace ?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    neska sem našel v albertu vyškov grunt. nejni to dobrý, jak sladový bombony
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam