• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    UNDERDOWN: Já četl "s kontrolou pitelnosti" :) Tak odteď už na Okoř nebude tak dlouhá cesta...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Znáte pivoautomat? Nedaleko Okoře jest v obci Libchochovičky pivoautomat. Stačí vhodit minci a projet OP beglajtem. Kout 10° za 19,-. Když vhodíte víc (20,-), máte víc. Počítá to kredit dle výtoče.

UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Fakt to bylo zvláštní. Jak z reakce v Osseggu, tak z tý picérie v Orlu. Ještě teď z toho mám trauma.
    Zlatej Chalupník z Poštejna, co se jídla a piva týče a Orlojář ze Žatce
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jojo, krompl, jindřicháč a osek, zřejmě dobrej oddíl :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    X_RATED_IDIOT: dalsi cernej orel? to uz je treti pivovar tohohle jmena :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já s kolegou UNDERDOWNem navštívil ten osek. Ossegg chuťově dobrej, hospoda malá, s jídlem nevim, neměli jsme, petky nemaj ani nenatočej (pani nám to podala s tak sladkym úsměvem, že bych jí naplácal přes hubu lopatou, na uhlí, z rychlíku), jen jejich sklo, půllitr, litr, dvoulitr, na sklo záloha (za lirovku šede). Černý orel trochu špatnej na můj vkus, pivo horší, vevnitř to je přeplácaná picerka, jídlo slabej průměr, na to jak se honosně tvářej a ještě tam hraje nějaká tucka (z rádia tam vypadlo 247 nebo 2 unlimited a podobně), dost zklamání. Museli jsme se stavit pro zásoby ještě v Perštejně, kterej byl podstatně lepší
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    tak cerstva reference: tocenej falkenstejn ve fabrice v doubicich uchazejici. v praze ho maj na cepu jen v nejake kavarne na vaclavaku, taky bratru za 48 kc. kdybyste nekdo narazil na zdroj toceneho, dejte vedet! jo a beru i lahvace.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    LITTLEWONDER: já nevim, mně březňák nejede a myslim, že pan cibich se spíš v hrobě točí jak vrtule, už jen proto, že ho prodali heilkekelu
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Od smrti pivního dědečka uplynulo sto let. Uctili ho pochodem do pivovaru - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...tora-cibicha-ve-velkem-brezne-fin-/domaci.aspx?c=A160319_110004_domaci_kvi
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    stavil jsem se tady http://www.pivovar-neumann.cz/ a musim doporucit, pivko vyborny, petky pripraveny.. mel jsem vse krome broka, nejvic chutnal extra horky RADO, ale vse bylo moc dobry
    KACIR
    KACIR --- ---
    Ochutnali jste někdo Postřižinskou čokoládu? Doporučuju, zajímavá chuťovka, pivo to ale připomíná jen trochu :-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ZOIDBERG: nejsou, rozšířili technologii
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    X_RATED_IDIOT: A Hukvaldy jsou zrušené? Jo, je to tam klasický pajzl, ale pivo šlo.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    přímo v Hukvaldech jsem byl někdy před třema rukama, totální štverka, ale pivo dobrý
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANAXYM: jo, to je vono, taky jsem to pak našel. Technologie je teda z hukvald, prozatimní várka taky. Ochutnal jsem ležák, přišel mi celkem dobrej, takovej řekněme moravskej (bez urážek). Otázkou ovšem je, co vyteče přímo z tý besedy
    ANAXYM
    ANAXYM --- ---
    X_RATED_IDIOT: to vypadá jako tohle:

Beseda > / Minipivovar
    http://www.hermanicka-beseda.cz/minipivovar-18.html
    NOIK
    NOIK --- ---
    slušný

Skotský pivovar BrewDog zveřejnil svoje receptury
    http://www.cuketka.cz/2229/
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ve Slaným u nádraží otevřeli druhej pivovar ve městě.
    10° a IPA 15° byly prima, 12° taková obyčejná, tmavou sem neměl.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak já to ještě trochu uvedu, je to nová putyka v ově, která bude mít vlastní pivovar, technologie už jsou, koupený jetý z pivovaru, kterej rozšiřoval a na jméno si nevzpomenu, první várka je vařená právě v tom rozšířenym a zatim se jen rozdává po petkách asi. Angažuje se v tom kolega z arbajtu, takže to počítám nebude nějakej rejžovací projekt
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    achtung, le soutěž:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam