• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    8BIT
    8BIT --- ---
    Chomout je vůbec výbornej.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Sem neska prošvih 2x čepovanýho Chomouta fKulovym, tak aspoň todlenc... hrubý :-)
    Jinak Clock Rye Ipa taky bjůtyfl!

DO_IT
    DO_IT --- ---
    Krkonošský Medvěd Hibiscus 16° je nejlepsi psenice kterou jsem kdy pil
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HATEMAN: no koukám, že se toho celkem nebojej. Předpokládám, že pro tesko to bude něco z jejich nabídky jen s jinou etiketou
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    už je to asi out, ale někdo se tu dotazoval na bernard IPA, dneska jsem na něj narazil v kaufáči, tak jsem si dva vzal (byly poslední), teď to testuju, vůně nevýrazná, ale nesmrdí to, chuťově jakž takž, zatim teda asi nejlepší průmyslovej ejl. na etiketě přiznávaj cukr. a z jinýho soudku, včera jsem měl tesko fajnest ipa a ale, ipa je řekl bych celkem pitelná a i výrazná, ale je spíš nevýrazný, na obou je krajina původu SK, nevíte kdo to vaří?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    IZSTVOCH: aha, od petkové podoby mě v pražských pivotékách opakovaně odrazovali, že jim to bude reklamovat, že to nejde pít... naposledy včera si z toho štamgasti v jednom pivním baru dělali legraci...
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    mazakovskej coffee stout naprosto vyborna vec
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    vcera sem narazil na naprosto neuveritelny pivo - APA 14 z pivovaru hasic Bruntal - kdybyste nekde potkali rozhodne ochutnejte, grepovo horky odstiny, vyborna pitelnost...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ZOIDBERG: Neni to teda uplne centrum, ale Brno je maly. Takze v pohode. Pripadne vic v centru je jeste Ochutnavkova pivnice. Tak jako tak si asi udelej rezervaci.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ABRAHAM: Není pozdě, jedu tam příští pátek. Díky za tip.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ZOIDBERG: Pokud neni pozde, tak Zastavka malych pivovaru.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Cascade a Citra, prima

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Máte aktuální tip, kam na pivo v centru Brna? Ne minipivovary, ale spíše s hospody s více pípami s něčím zajímavým. Díky.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    teda protože jsme zmlsaný držky, tak třeba vezmem víc malejch a různejch
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KRUPAN: nó tak to je špatnej býrmanagement :)) my berem většinou radši víc malejch, třeba bobr, nebo teď co jsme brali židovice (doporučuju), tak ty maj ty japonský pětadvacítky, to je celkem optimál
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    X_RATED_IDIOT: jako samotnýmu? :) my byli dva na ten sud + jeden pricmrndávač s malejma :))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    TOMBRIDER: tak to děláte něco špatně hoši, mně vydrží načatej sud maximálně dva dny :)))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    KRUPAN: Tři dny mi taky v sudu rozčepovaný pivo vydrželo dobrý. Mám kompresorovou PYGMY...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KRUPAN: No já musím říct, že Antoš šel poslední dobou nějak dolů. Zvětšovali výstav, jestli mám správný informace, a bohužel je to vidět. Kdysi jedna z nejlepších IPA Tlustý netopýr je teď podivný, trochu bonbónový pivo (alespoň před pár měsíci tomu tak bylo, jak točený, tak lahvový)... ale třeba sem měl jen smůlu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam