• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BAAL: tyvole ty jejich etikety jsou strasny
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Raven Barley wine dost dobrej, ale ted uz se asi jen tak nesezene
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: jo, je to sladký, prej to ještě navíc srazili delším ležením, ale zároveň je to na konci docela hořký (Clock uvádí solidních 90 IBU), takže na patře nezůstává ulepenost tlamolepů
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: Zrovna včera jsem si ho tam cestou domů dával. už loni bylo vyvážený a tohle rok uleželý je ještě lepší, jen mám úplně stejnou námitku jako loni: je to strašně sladký! Pil jsem docela dost bocků a barley wine či belgickejch quadruppelů, ale snad nikdy mi to nepřišlo takhle moc. Jak píšeš, žádnej alkohol a vyvážený, takový až "sametově hladký" pivo, jen už i ta dvojka je na mě moc velký množství.
    NOIK
    NOIK --- ---
    včera jsem v Illegal baru zakončil večerní posezení tímhle likérem, dokonale vyvážený bez alkoholový pachutě, mile mě to překvapilo

http://www.pivovarclock.cz/26-ellen-barley-wine-barrique
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN: jo jo, rezna pise! z chyne taky dobrej reznej ejl
    NOIK
    NOIK --- ---
    kdybyste zavítali do Nitry, zajděte na pivo sem, příjemná hospoda

CRAFT BEER PUB
    http://www.beer-time.sk/
    https://www.facebook.com/BeerTimeNitra

..Režnou Báru teď zrovna mají na čepu taky, ale nechtěl jsem si urvat hubu, tak někdy příště:)
    8BIT
    8BIT --- ---
    Chomout je vůbec výbornej.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Sem neska prošvih 2x čepovanýho Chomouta fKulovym, tak aspoň todlenc... hrubý :-)
    Jinak Clock Rye Ipa taky bjůtyfl!

DO_IT
    DO_IT --- ---
    Krkonošský Medvěd Hibiscus 16° je nejlepsi psenice kterou jsem kdy pil
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HATEMAN: no koukám, že se toho celkem nebojej. Předpokládám, že pro tesko to bude něco z jejich nabídky jen s jinou etiketou
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    už je to asi out, ale někdo se tu dotazoval na bernard IPA, dneska jsem na něj narazil v kaufáči, tak jsem si dva vzal (byly poslední), teď to testuju, vůně nevýrazná, ale nesmrdí to, chuťově jakž takž, zatim teda asi nejlepší průmyslovej ejl. na etiketě přiznávaj cukr. a z jinýho soudku, včera jsem měl tesko fajnest ipa a ale, ipa je řekl bych celkem pitelná a i výrazná, ale je spíš nevýrazný, na obou je krajina původu SK, nevíte kdo to vaří?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    IZSTVOCH: aha, od petkové podoby mě v pražských pivotékách opakovaně odrazovali, že jim to bude reklamovat, že to nejde pít... naposledy včera si z toho štamgasti v jednom pivním baru dělali legraci...
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    mazakovskej coffee stout naprosto vyborna vec
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    vcera sem narazil na naprosto neuveritelny pivo - APA 14 z pivovaru hasic Bruntal - kdybyste nekde potkali rozhodne ochutnejte, grepovo horky odstiny, vyborna pitelnost...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ZOIDBERG: Neni to teda uplne centrum, ale Brno je maly. Takze v pohode. Pripadne vic v centru je jeste Ochutnavkova pivnice. Tak jako tak si asi udelej rezervaci.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ABRAHAM: Není pozdě, jedu tam příští pátek. Díky za tip.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ZOIDBERG: Pokud neni pozde, tak Zastavka malych pivovaru.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Cascade a Citra, prima

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam